Szépségtapasz

2024.04.17. 13:16

Peptimag Complex

Nutrivi Peptimag Complex étrend-kiegészítő a magnézium három szerves, könnyen emészthető formáját, nyomelemeket: cinket és rézt kelát formájában, a magnézium felszívódását 20-40%-kal növelő B6-vitamint és fagyasztva szárított halkollagén peptideket tartalmaz, amelyek támogatják a természetes szöveti regenerációs folyamatokat, és a legújabb kutatások szerint támogatják az agy kognitív képességeit.

peptimag_complex.png

3 x magnézium

A magnézium három szerves formája: magnézium-diglicinát (kelát), a citromsav magnézium-sói (magnézium-citrát) és a magnézium-laktát ilyen kiválasztott arányban tökéletesen felszívódik a szervezetben a vékonybélből, és kíméli a gyomort.

Magnézium kiegészítés

Az izom- és idegrendszer működésének támogatása, a megfelelő energia-anyagcsere fenntartása. A megfelelő magnéziumszint csökkenti a fáradtságot, javítja a stresszel szembeni ellenállást, a kognitív folyamatok sebességét, valamint az egészséges csontozatot és fogakat.

250 mg magnézium – optimális adag

Egy adag magnézium a Peptimag Complexben a napi szükséglet 67%-át elégíti ki.

Ez a mennyiség jótékony hatással van az egészségre, nem fokozza a bélperisztaltikát, és az érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezők jól tolerálják.

Magnézium, réz, cink – megfelelően összeállított szinergia

A trió rendkívül fontos a szervezet megfelelő működéséhez. Bioaktív nyomelemek piaci viszonylatban egyedülálló kombinációja, tökéletes arányban.

A komplexum különösen fontos azoknak, akik szeretnék enyhíteni a stressz hatásait, bőrproblémákkal és fokozott hajhullással küzdenek. Fontosak a sportolók étrendjében - ezek a mikroelemek szükségesek az izomzat megfelelő működéséhez, felépítéséhez, és az edzés után megnő az igény irántuk. A magnézium, a cink és a réz hozzájárul a jobb, regeneráló alváshoz, támogatja a tesztoszterontermelést és támogatja az immunitást.

3 x kelát

Az elemek kelát formái - magnézium-diglicinát, cink-diglicinát, réz-diglicinát gyorsabb és jobb felszívódást biztosítanak a szervezetben.

B6-vitamin a nagyobb hatékonyságért

20-40%-kal növeli a magnézium felszívódását, támogatja az ideg-, hormon- és immunrendszer működését, segít csökkenteni a fáradtság- és kimerültségérzetet, csökkenti a stresszt. Növeli a szervezet oxigénellátását (részt vesz a hemoglobin termelésben), és szabályozza a cisztein szintjét (érelmeszesedés megelőzése).

Fagyasztva szárított halkollagén peptidek – erősítik az agyat

Az idegrendszer és az agy kognitív funkcióinak további támogatása. A fagyasztva szárított halkollagén késlelteti a szövetek lebomlását, beleértve az idegrendszert is. A Peptimag Complex 100 mg fagyasztva szárított halkollagén peptid a Holistic Peptide Complex-szel vagy a Collagen Boosterrel kombinálva erős támogatást nyújt az egész szervezet számára

Réz – kiegészítő támogatás a kollagén és elasztin szintézishez

A réz szabályozza a lizin-oxidáz funkcióit - egy enzim, amely a kollagén és az elasztin keresztkötéseinek kialakításáért felelős, és amely csak réz jelenlétében aktív. A kutatók továbbá megerősítették, hogy a réz, a C-vitamin és a cink a fehérjék, köztük a kollagén és elasztin szerkezetek újjáépítésében is szinergikusan hatnak. Emellett támogatja a pszichofizikai állapotot, a vas megfelelő szállítását és az energiaanyagcserét a szervezetben. Ezenkívül segít fenntartani a bőr és a haj megfelelő pigmentációját.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.17. 13:14

Synbio Complex & Triphala Booster

Címkék: test mit egyek hogy szép legyek?

A piacon egyedülálló kombinációja két olyan étrend-kiegészítőnek, amelyek a szervezettel összhangban működnek, és támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését, a jó közérzetet, a mikrobióma állapotát és az ezzel járó komfortérzetet a hasüregben.

A Synbio Complex egy szinbiotikum, azaz egy probiotikum szinergikus kombinációja liofilizált baktériumtörzsek és egy prebiotikum (FOS) formájában.

A Triphala Booster egy évszázados ayurvédikus keverék három gyümölcs: Amla, Bibhitaki és Haritaka kivonataiból, természetes akácrosttal kiegészítve.

Bélrendszer egészsége egész szervezetre kihat!

A kiegyensúlyozott, változatos, jól megtisztított baktériumflórával rendelkező belek megfelelő működésének hatásai nem korlátozódnak csak az emésztőrendszerre.

A legújabb kutatások és tudományos publikációk bizonyítják, hogy a bélrendszer egészsége kulcsfontosságú az egész szervezet egészsége szempontjából. Azáltal, hogy gondoskodsz mikrobiomod állapotáról, gondoskodsz immunrendszeredről, szív- és érrendszeredről, erős csontjaidról, sőt, még szép bőrödről, dús hajadról és jó közérzetedről is.

A stresszel teli világban élés, a környezetszennyezés, a rostszegény, de nagy cukortartalmú étrend, valamint az antibiotikumokkal vagy szteroidokkal végzett kezelések a leggyakoribb okai a jótékony bélmikroflóra súlyos egyensúlyhiányának és rossz állapotának.

Természetközeli, többtörzses megoldás

A többtörzsű és magas koncentrációjú probiotikus baktérium célja, hogy reprodukálja a természetes mikrobiom jellemzőit, kiegészítse a kölcsönös működést és fokozza a SYNBIO COMPLEX jótékony hatását nem csak a belek és az emésztőrendszer állapotára, hanem az egészségre és a jó közérzetre is.

synbio_triphala_booster_caps.png

Triphala, vagyis ’ három gyümölcs’

három gyümölcsből származó kivonatok ayurvédikus keveréke, amely évszázadok óta ismert:

  • Amla (Emblica officinalis) – Indiai egres, antioxidánsok, flavonoidok, tanninok, karotinok és C-vitamin forrása
  • Bibhitaki (Terminalia bellirica) – bellrica mandula, fehérjék és értékes olajok: palmitin, olajsav és linolsav forrása
  • Haritaki (Terminalia chebula) – mandulavirág, tanninok, aminosavak és fruktóz forrása

Az ayurvédikus gyógynövénygyógyászat szerint a Triphala keveréket a szervezet tisztulási folyamatainak támogatására, súlycsökkentésre, az emésztési folyamatok szabályozására és a szervezet általános harmóniájának, az ún. a doshák, vagyis a három természeti erő (Vata - levegő, Pitta - tűz és Kapha - víz) egyensúlyának fenntartására használják, amely az Ayurveda feltételezései szerint meghatározza az egészséget és a jólétet.

Természetes akácrostot tartalmaz, amely - ideális feltételeket teremt a barátságos baktériumok kolóniáinak kialakulásához.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.17. 13:12

Holistic Peptid Complex

Címkék: test mit egyek hogy szép legyek?

Az emberi test oszthatatlan egészként való megközelítése, melynek elemei egymásra hatnak, az egészség holisztikus megközelítésének alapja. Feltételezése szerint az egész testet rendszeresen ápolni kell, nem korlátozódhat csak az egyes testrészek legyengülésekor meghozott lépésekre.

Az új Holistic Peptide Complex egy speciálisan válogatott prémium kategóriás hatóanyag-összetételének feladata az immunrendszer megfelelő működésének támogatása, a szabadgyökök káros hatásainak kiküszöbölése, ezáltal az egész szervezet immunitásának serkentése megelőző jelleggel, az egészség holisztikus megközelítésének megfelelően.

holistic_peptid_drink.png

A Holistic Peptide Complex formula alapja a fagyasztva szárított halkollagén, amely bioaktív halkollagén peptidek formájában (300 mg a készítmény minden adagjában) rendkívül értékes fehérjét biztosít.

A terméket biológiailag aktív, rekord mértékben antioxidáns hatású és nagy felszívódású összetevőkkel egészítettük ki: Haematococcus pluvialis édesvízi algákból nyert asztaxantin és áfonya gyümölcskivonat (Vaccinium myrtillus).

A 3 fajta gomba tisztelgés a kínai orvoslás bölcsessége előtt, amely évszázadok óta használja ezeket az összetevőket az immunrendszer természetes támaszaként. A Holistic Peptide Complex Agaricus kivonatot (brazil gomba Agaricus blazei), Maitake (grifola frondosa) és Reishi (sárgás gomba, Ganoderma lucidum) tartalmaz.

A készítmény immunrendszerére gyakorolt hatását a 95% kurkumin tartalomra szabványosított kurkuma (Curcuma longa L.) és a fekete borsból származó piperin (Piper nigrum L.) szinergikus duója egészíti ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.17. 12:58

Nutrivi DetoxUP

Címkék: test mit egyek hogy szép legyek?

„Zöld méregtelenítő” típusú koktél. Természetes növényi kivonatok és hatóanyagok összetétele a szervezet napi méregtelenítő és tisztító folyamatainak támogatására. Olyan összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek támogatják: az anyagcsere-folyamatok szabályozását, a vércukorszint szabályozását, a vese- és a májműködés szabályozását. Antioxidáns, méregtelenítő klorofillin, vitalizáló vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása. Támogatja a szervezetet az egészség megőrzésében, a jó közérzetre, könnyedségre és vitalitásra való törekvésben.

nutrivi_detox_up.png

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a DetoxUP zöld koktél?

Cactinea™ (fügekaktusz kivonat), lucerna gyógynövény kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, réz), fehér eperfa levél kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, 1-dezoxinojirimicin (1-DNJ), réz), inulin (természetes prebiotikum), chlorella (50%-os sztenderdizált fehérjére), fodros kel növényi kivonat, brokkoli növényi kivonat, spenótlevél kivonat, zöldpetrezselyem levél kivonat, csalán növényi kivonat, Lynside® Forte Se+ 2000 (szelénnel dúsított inaktivált élesztő).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.17. 12:51

Tisztítás belül – az ideális testsúly és a jó közérzet elérése érdekében

_8563cb7d-fc2c-4f20-8291-f4f28b707d47.jpg

A bőr tisztítása nem hoz hosszú távú, pozitív eredményt az emésztőrendszer és a szervezet tisztítása, regenerálása nélkül. Ebben a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nagy segítségünkre lehetnek az adalékanyagmentes, vitalizáló táplálékkiegészítők – most ezekről lesz szó.

A három pillérre épülő kúra jutalma a szép bőr mellett a súlyvesztés, a pihentető alvás, a rugalmas, teherbíró test és az „agyködmentes”, tiszta elme és a jó kedélyállapot lesz.

Olyan termékeket kerestünk, melyek magas hatékonyságú, könnyen felszívódó, természetes hatóanyagokat tartalmaznak, emellett környezetbarát és állatkísérlet-mentes technológiával készülnek.

Ez magával hozza azt is, hogy itt, Közép-Kelet Európában kezdtük a kutatást, és csodával határos módon találtunk egy céget, mely minden kritériumnak megfelel, sőt: egyes hatóanyagokat, például a halkollagént magyar biogazdaságból szerzik be.

Termékeikről és a technológiáról egy sorozatban számolunk be, de segítünk termékeik megismerésében és akár a beszerzésében is – csatlakozhatsz heti rendszerességgel megrendezett webináriumainkhoz, így az otthonod kényelméből, de akár a parkban vagy utazás közben is megismerkedhetsz ezekkel a termékekkel, illetve a bennük található hatóanyagokkal.

A tavaszi detox témakörét három oldalról járjuk körbe ezen a héten (április 18-án, 20 és 21 óra között):

 nutrivi_detox_up.png

Nutrivi DetoxUP 

„Zöld méregtelenítő” típusú koktél. Természetes növényi kivonatok és hatóanyagok összetétele a szervezet napi méregtelenítő és tisztító folyamatainak támogatására. Olyan összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek támogatják: az anyagcsere-folyamatok szabályozását, a vércukorszint szabályozását, a vese- és a májműködés szabályozását. Antioxidáns, méregtelenítő klorofillin, vitalizáló vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása. Támogatja a szervezetet az egészség megőrzésében, a jó közérzetre, könnyedségre és vitalitásra való törekvésben.

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a DetoxUP zöld koktél?

Cactinea™ (fügekaktusz kivonat), lucerna gyógynövény kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, réz), fehér eperfa levél kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, 1-dezoxinojirimicin (1-DNJ), réz), inulin (természetes prebiotikum), chlorella (50%-os sztenderdizált fehérjére), fodros kel növényi kivonat, brokkoli növényi kivonat, spenótlevél kivonat, zöldpetrezselyem levél kivonat, csalán növényi kivonat, Lynside® Forte Se+ 2000 (szelénnel dúsított inaktivált élesztő).

holistic_peptid_drink.png

Holistic Peptid Complex

 

Az emberi test oszthatatlan egészként való megközelítése, melynek elemei egymásra hatnak, az egészség holisztikus megközelítésének alapja. Feltételezése szerint az egész testet rendszeresen ápolni kell, nem korlátozódhat csak az egyes testrészek legyengülésekor meghozott lépésekre.

Az új Holistic Peptide Complex egy speciálisan válogatott prémium kategóriás hatóanyag-összetételének feladata az immunrendszer megfelelő működésének támogatása, a szabadgyökök káros hatásainak kiküszöbölése, ezáltal az egész szervezet immunitásának serkentése megelőző jelleggel, az egészség holisztikus megközelítésének megfelelően.

A Holistic Peptide Complex formula alapja a fagyasztva szárított halkollagén, amely bioaktív halkollagén peptidek formájában (300 mg a készítmény minden adagjában) rendkívül értékes fehérjét biztosít.

A terméket biológiailag aktív, rekord mértékben antioxidáns hatású és nagy felszívódású összetevőkkel egészítettük ki: Haematococcus pluvialis édesvízi algákból nyert asztaxantin és áfonya gyümölcskivonat (Vaccinium myrtillus).

A 3 fajta gomba tisztelgés a kínai orvoslás bölcsessége előtt, amely évszázadok óta használja ezeket az összetevőket az immunrendszer természetes támaszaként. A Holistic Peptide Complex Agaricus kivonatot (brazil gomba Agaricus blazei), Maitake (grifola frondosa) és Reishi (sárgás gomba, Ganoderma lucidum) tartalmaz.

A készítmény immunrendszerére gyakorolt hatását a 95% kurkumin tartalomra szabványosított kurkuma (Curcuma longa L.) és a fekete borsból származó piperin (Piper nigrum L.) szinergikus duója egészíti ki.

synbio_triphala_booster_caps.png

Synbio Complex & Triphala Booster

A piacon egyedülálló kombinációja két olyan étrend-kiegészítőnek, amelyek a szervezettel összhangban működnek, és támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését, a jó közérzetet, a mikrobióma állapotát és az ezzel járó komfortérzetet a hasüregben.

A Synbio Complex egy szinbiotikum, azaz egy probiotikum szinergikus kombinációja liofilizált baktériumtörzsek és egy prebiotikum (FOS) formájában.

A Triphala Booster egy évszázados ayurvédikus keverék három gyümölcs: Amla, Bibhitaki és Haritaka kivonataiból, természetes akácrosttal kiegészítve.

Bélrendszer egészsége egész szervezetre kihat!

A kiegyensúlyozott, változatos, jól megtisztított baktériumflórával rendelkező belek megfelelő működésének hatásai nem korlátozódnak csak az emésztőrendszerre.

A legújabb kutatások és tudományos publikációk bizonyítják, hogy a bélrendszer egészsége kulcsfontosságú az egész szervezet egészsége szempontjából. Azáltal, hogy gondoskodsz mikrobiomod állapotáról, gondoskodsz immunrendszeredről, szív- és érrendszeredről, erős csontjaidról, sőt, még szép bőrödről, dús hajadról és jó közérzetedről is.

A stresszel teli világban élés, a környezetszennyezés, a rostszegény, de nagy cukortartalmú étrend, valamint az antibiotikumokkal vagy szteroidokkal végzett kezelések a leggyakoribb okai a jótékony bélmikroflóra súlyos egyensúlyhiányának és rossz állapotának.

Természetközeli, többtörzses megoldás

A többtörzsű és magas koncentrációjú probiotikus baktérium célja, hogy reprodukálja a természetes mikrobiom jellemzőit, kiegészítse a kölcsönös működést és fokozza a SYNBIO COMPLEX jótékony hatását nem csak a belek és az emésztőrendszer állapotára, hanem az egészségre és a jó közérzetre is.

Triphala, vagyis ’ három gyümölcs’

három gyümölcsből származó kivonatok ayurvédikus keveréke, amely évszázadok óta ismert:

  • Amla (Emblica officinalis) – Indiai egres, antioxidánsok, flavonoidok, tanninok, karotinok és C-vitamin forrása
  • Bibhitaki (Terminalia bellirica) – bellrica mandula, fehérjék és értékes olajok: palmitin, olajsav és linolsav forrása
  • Haritaki (Terminalia chebula) – mandulavirág, tanninok, aminosavak és fruktóz forrása

Az ayurvédikus gyógynövénygyógyászat szerint a Triphala keveréket a szervezet tisztulási folyamatainak támogatására, súlycsökkentésre, az emésztési folyamatok szabályozására és a szervezet általános harmóniájának, az ún. a doshák, vagyis a három természeti erő (Vata - levegő, Pitta - tűz és Kapha - víz) egyensúlyának fenntartására használják, amely az Ayurveda feltételezései szerint meghatározza az egészséget és a jólétet.

Természetes akácrostot tartalmaz, amely - ideális feltételeket teremt a barátságos baktériumok kolóniáinak kialakulásához.

peptimag_complex.png

Peptimag Complex

Nutrivi Peptimag Complex étrend-kiegészítő a magnézium három szerves, könnyen emészthető formáját, nyomelemeket: cinket és rézt kelát formájában, a magnézium felszívódását 20-40%-kal növelő B6-vitamint és fagyasztva szárított halkollagén peptideket tartalmaz, amelyek támogatják a természetes szöveti regenerációs folyamatokat, és a legújabb kutatások szerint támogatják az agy kognitív képességeit.

3 x magnézium

A magnézium három szerves formája: magnézium-diglicinát (kelát), a citromsav magnézium-sói (magnézium-citrát) és a magnézium-laktát ilyen kiválasztott arányban tökéletesen felszívódik a szervezetben a vékonybélből, és kíméli a gyomort.

Magnézium kiegészítés

Az izom- és idegrendszer működésének támogatása, a megfelelő energia-anyagcsere fenntartása. A megfelelő magnéziumszint csökkenti a fáradtságot, javítja a stresszel szembeni ellenállást, a kognitív folyamatok sebességét, valamint az egészséges csontozatot és fogakat.

250 mg magnézium – optimális adag

Egy adag magnézium a Peptimag Complexben a napi szükséglet 67%-át elégíti ki.

Ez a mennyiség jótékony hatással van az egészségre, nem fokozza a bélperisztaltikát, és az érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezők jól tolerálják.

Magnézium, réz, cink – megfelelően összeállított szinergia

A trió rendkívül fontos a szervezet megfelelő működéséhez. Bioaktív nyomelemek piaci viszonylatban egyedülálló kombinációja, tökéletes arányban.

A komplexum különösen fontos azoknak, akik szeretnék enyhíteni a stressz hatásait, bőrproblémákkal és fokozott hajhullással küzdenek. Fontosak a sportolók étrendjében - ezek a mikroelemek szükségesek az izomzat megfelelő működéséhez, felépítéséhez, és az edzés után megnő az igény irántuk. A magnézium, a cink és a réz hozzájárul a jobb, regeneráló alváshoz, támogatja a tesztoszterontermelést és támogatja az immunitást.

3 x kelát

Az elemek kelát formái - magnézium-diglicinát, cink-diglicinát, réz-diglicinát gyorsabb és jobb felszívódást biztosítanak a szervezetben.

B6-vitamin a nagyobb hatékonyságért

20-40%-kal növeli a magnézium felszívódását, támogatja az ideg-, hormon- és immunrendszer működését, segít csökkenteni a fáradtság- és kimerültségérzetet, csökkenti a stresszt. Növeli a szervezet oxigénellátását (részt vesz a hemoglobin termelésben), és szabályozza a cisztein szintjét (érelmeszesedés megelőzése).

Fagyasztva szárított halkollagén peptidek – erősítik az agyat

Az idegrendszer és az agy kognitív funkcióinak további támogatása. A fagyasztva szárított halkollagén késlelteti a szövetek lebomlását, beleértve az idegrendszert is. A Peptimag Complex 100 mg fagyasztva szárított halkollagén peptid a Holistic Peptide Complex-szel vagy a Collagen Boosterrel kombinálva erős támogatást nyújt az egész szervezet számára

Réz – kiegészítő támogatás a kollagén és elasztin szintézishez

A réz szabályozza a lizin-oxidáz funkcióit - egy enzim, amely a kollagén és az elasztin keresztkötéseinek kialakításáért felelős, és amely csak réz jelenlétében aktív. A kutatók továbbá megerősítették, hogy a réz, a C-vitamin és a cink a fehérjék, köztük a kollagén és elasztin szerkezetek újjáépítésében is szinergikusan hatnak. Emellett támogatja a pszichofizikai állapotot, a vas megfelelő szállítását és az energiaanyagcserét a szervezetben. Ezenkívül segít fenntartani a bőr és a haj megfelelő pigmentációját.

Ha szeretnél velünk tartani a csütörtöki webináriumon, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot!

Ha máris vásárolni szeretnél, a következő linken megteheted: Főoldal - wellU.eu

Szólj hozzá!

2024.04.16. 19:33

Lipocoll Serum

Címkék: arc bőrápolás

A LipoColl HA Hydro Serum azonnal növeli a bőr hidratáltsági szintjét, láthatóan megvastagítja és átfogó hidro-rekonstrukciót biztosít minden rétegében. A LipoColl HA Hydro Serum-ban használt liposzómás kollagén komplex 4 különböző szinten egyedülálló - kezdve a nyersanyag típusától a felhasznált hordozó anyagig, hogy a komplex a bőr legmélyebb rétegeiben tudjon hatni.

lipocoll_serum.png

Ez az egyetlen olyan szérum a piacon, amely liposzómális formában kollagént és hialuronsavat– a természetben található két legerősebb nedvesítőszer kombinációját tartalmazza olyan formában, amely lehetővé teszi a bőr legmélyebb rétegeinek elérését. A lehető legmagasabb koncentrációban használták fel ezeket az összetevőket, ezáltal garantálva a rekord erős hidratálást, de megőrizve a kozmetikum kiváló felviteli tulajdonságait.

A ráncok és a bőr azonnali kisimítása és a mély rétegek hidratálása meglepő használati kényelmet és WOW hatást biztosít, már a készítmény első használata után. A következetesen használt LipoColl Hydro szérum hosszú távú regeneráló folyamatokat indít el a bőrben.

Hatás: fiatalabb megjelenés, azaz ragyogó, sima, hidratált bőr a fáradtság és stressz jelei nélkül.

A LipoColl HA Hydro Serum napi ápolását a zöld tea és a bergamot finom illata fokozza. A Liposomal Collagen Complex gyártási folyamata során nem használnak irritáló és mérgező oldószereket, emulgeálószereket, kondicionálókat vagy tartósítószereket. Ezért a készítmény biztonságos az allergiás, érzékeny, speciális kezelést igénylő bőrre nézve. Ha kerüli a PEGi-t, SLS-t, fenoxietanolt, parabéneket, nylont, PVP-t, alumíniumot tartalmazó kozmetikumokat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.16. 19:31

Lifting Detox+ Face Cream

Címkék: arc bőrápolás

Lifting és méregtelenítő hatású intenzív krém a feszesítést igénylő, fáradt, szürke színű bőr ápolására.

 A "zöld energia" vitalizáló ereje

A krém energizáló zöld színe* a jótékony algakivonatokból - spirulina és chlorella – származó klorofillnak köszönhető. A „természetes zöld energiának” nevezett klorofill méregteleníti, tisztítja és vitalizálja a sejteket. Éppen ezért a Lifting Detox+ arckrém tökéletes a 21. századi, stressznek, környezetszennyezésnek és tápanyaghiánynak kitett bőr ápolására.

A két alga nemcsak az antioxidáns és a méregtelenítő hatás kettős erejét képviseli, hanem ettől még sokkal többet. Nagy adag élénkítő elektrolitot, ásványi anyagot és vitamint biztosítanak a bőrnek. A bőr sejtszinten regenerálódik, ragyogóvá válik, csökkennek a fáradtság jelei, a színe pedig egészséges és egyenletes lesz. 

lifting_detox_face_cream.png

 Fiatalító lifting és hidratáló formula.

Az egyedülálló Liposomal Collagen Complex - a liposzómákban található halkollagén peptidek koktélja a Phytodermina H Lifting™-gel és a hialuronsav kombinációja, hidratálja, fiatalítja, lifting hatást biztosít a bőrnek és megemeli az arcélt.

Kellemesen könnyű, krémes textúra nyugtató hatású illattal, gyorsan felszívódik, így a bőrfelület simává és kellemesen feszessé válik. A krém alkalmazható sminkelés előtt is.

Kinek?

Feszesítést és méregtelenítést igénylő, száraz és fáradt bőr mindennapos ápolására. A Larens méregtelenítő kezelés részeként is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.16. 19:28

Larens Enzymatic Peeling 3 gyümölcs enzimeivel

Címkék: arc bőrápolás

Enzimatikus peeling három növényi enzim erejével: papain, ficin és bromelain. Az erősen koncentrált, szinergikus kölcsönhatásban működő összetevők gyengéden, de hatékonyan hámlasztják az elhalt bőrt, anélkül, hogy súrolásra és a bőr irritálására lenne szükség. Rendszeres használatával a peeling átfogóan hat: kisimítja, javítja a bőr vérkeringését, felkészíti a későbbi ápolási kezelésekre, kiegyenlíti a színt, hidratálja és csillapítja az irritációkat. A Larens Enzymatic Peeling tökéletes termék a tisztításra és a ragyogás helyreállítására szoruló bőr számára.

enzymatic_peeling.png

A hámlasztó hatást három természetes növényi proteolitikus enzim biztosítja: a papaya gyümölcsből származó papain, a füge gyümölcséből származó ficin és az ananászból származó bromelain. A bőrre megfelelő koncentrációban alkalmazva képesek feloldani az elhalt, bőrkeményedést okozó hámsejteket. Fontos, hogy csak a felületén fejtik ki hatásukat, nem igényelnek dörzsölést, így nem okoznak irritációt és még a legérzékenyebb vagy kuperózus bőrre is alkalmasak.

A papain a Peelmoist™ nevű forradalmian új hatóanyag összetevője, amely serkenti a hidratálást és megakadályozza a bőr érdességét és kiszáradását. Az új formulában a Peelmoist™ 60%-kal magasabb koncentrációban van jelen, ami intenzívebb hatást garantál.

A füge gyümölcséből nyert ficin a legerősebb hámlasztó hatású proteolitikus enzim. Kisimítja a bőrt, kiválóan eltávolítja a bőrkeményedést, a szennyeződéseket is.

A bromelain egy ananászból nyert proteolitikus enzim. Gyengéd hámlasztó hatása mellett gyógyító, gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik.

Nyugtató és regeneráló hatását a Liposomal Collagen Complexben található halkollagén peptideknek, a sejtosztódást serkentő, összehúzó és antibakteriális tulajdonságú varázsmogyoró kivonatnak, valamint a bőrpírt és irritációt csökkentő cink-glükonátnak köszönheti. Az L-arginin hozzáadása javítja a vérkeringést, masszázsszerűen hat a bőrre. Ennek köszönhetően az arc ragyogóvá válik, színe egészséges lesz és felfrissül.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.16. 19:23

Detox Green Clay Mask

Címkék: arc t detox

Méregtelenítő maszk zöld agyaggal tisztítást igénylő bőrre, az egyensúly és az egészséges szín helyreállítására.

 20 perces otthoni kezelés, amely méregteleníti a bőrt, szabályozza a felborult folyamatokat és helyreállítja az egyensúlyt. A Detox Green Clay Mask felvitele után a bőr kisimul, felfrissül, rugalmassá, ragyogóvá és egészséges színűvé válik.

detox_green_clay_mask.png

A maszk használatának eredménye több egyedi hatóanyag szinergikus kölcsönhatásának az eredménye: két agyag - zöld és fehér, bakuchiol, kombucha, spirulina és halkollagén peptidek Biopeptid Complexben.

A mélyen tisztító és méregtelenítő hatású anyagok magas mennyisége miatt a maszk méregteleníti a bőrt, helyreállítva annak erőt adó egyensúlyát. A természetes eredetű mikroelemek gazdagsága kedvez a remineralizációnak és a táplálásnak.

Az antioxidáns hatás csökkenti a szabadgyökök mennyiségét a bőrben, lassítja az öregedési folyamatokat, vitalitást és energiát ad a bőrnek a regenerációhoz.

A szennyeződésekkel terhelt, hiperérzékeny bőrre alkalmazva nyugtatja, csillapítja az irritáció hatásait.

Zsíros, problémás bőr esetén felszívja a felesleges faggyút, támogatja a szekréciójának szabályozását, mattít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.15. 11:45

Tisztítás és ápolás a bőr mélyebb rétegeiben

Címkék: arc test bőrápolás detox

_507587bf-e660-4c37-9cb5-3981858a90e5.jpg

Egy igazán hatékony kúra nem állhat meg a bőr felületének tisztításánál és ápolásánál – a napi táplálékkal és a szennyezett városi levegővel szervezetünkbe kerülő méreganyagok a bőr mélyebb rétegeit is károsítják, a kor előrehaladtával lassuló anyagcsere pedig fokozza a méreganyagok felhalmozódásának kockázatát.

Fontos, hogy olyan terméket válasszunk, mely a tisztítás mellett bőrápoló funkcióval is bír, így a szépségápolás minden lépésével jótékony táplálékot adunk a bőrünknek, emellett nem tartalmaz vegyszert, adalékanyagot és környezetbarát technológiával készül.

Mi mindenképpen olyan termékeket kerestünk, melyek magas hatékonyságú, könnyen felszívódó, természetes hatóanyagokat tartalmaznak, emellett környezetbarát és állatkísérlet-mentes technológiával készülnek.

Ez magával hozza azt is, hogy itt, Közép-Kelet Európában kezdtük a kutatást, és csodával határos módon találtunk egy céget, mely minden kritériumnak megfelel, sőt: egyes hatóanyagokat, például a halkollagént magyar biogazdaságból szerzik be.

Termékeikről és a technológiáról egy sorozatban számolunk be, de segítünk termékeik megismerésében és akár a beszerzésében is – csatlakozhatsz heti rendszerességgel megrendezett webináriumainkhoz, így az otthonod kényelméből, de akár a parkban vagy utazás közben is megismerkedhetsz ezekkel a termékekkel, illetve a bennük található hatóanyagokkal.

A tavaszi detox témakörét három oldalról járjuk körbe ezen a héten (április 18-án, 20 és 21 óra között):

 detox_green_clay_mask.png

DETOX GREEN CLAY MASK

Méregtelenítő maszk zöld agyaggal tisztítást igénylő bőrre, az egyensúly és az egészséges szín helyreállítására.

 20 perces otthoni kezelés, amely méregteleníti a bőrt, szabályozza a felborult folyamatokat és helyreállítja az egyensúlyt. A Detox Green Clay Mask felvitele után a bőr kisimul, felfrissül, rugalmassá, ragyogóvá és egészséges színűvé válik.

A maszk használatának eredménye több egyedi hatóanyag szinergikus kölcsönhatásának az eredménye: két agyag - zöld és fehér, bakuchiol, kombucha, spirulina és halkollagén peptidek Biopeptid Complexben.

A mélyen tisztító és méregtelenítő hatású anyagok magas mennyisége miatt a maszk méregteleníti a bőrt, helyreállítva annak erőt adó egyensúlyát. A természetes eredetű mikroelemek gazdagsága kedvez a remineralizációnak és a táplálásnak.

Az antioxidáns hatás csökkenti a szabadgyökök mennyiségét a bőrben, lassítja az öregedési folyamatokat, vitalitást és energiát ad a bőrnek a regenerációhoz.

A szennyeződésekkel terhelt, hiperérzékeny bőrre alkalmazva nyugtatja, csillapítja az irritáció hatásait.

Zsíros, problémás bőr esetén felszívja a felesleges faggyút, támogatja a szekréciójának szabályozását, mattít.

 enzymatic_peeling.png

ENZYMATIC PEELING 3 GYÜMÖLCS ENZIMEIVEL

Enzimatikus peeling három növényi enzim erejével: papain, ficin és bromelain. Az erősen koncentrált, szinergikus kölcsönhatásban működő összetevők gyengéden, de hatékonyan hámlasztják az elhalt bőrt, anélkül, hogy súrolásra és a bőr irritálására lenne szükség. Rendszeres használatával a peeling átfogóan hat: kisimítja, javítja a bőr vérkeringését, felkészíti a későbbi ápolási kezelésekre, kiegyenlíti a színt, hidratálja és csillapítja az irritációkat. A Larens Enzymatic Peeling tökéletes termék a tisztításra és a ragyogás helyreállítására szoruló bőr számára.

A hámlasztó hatást három természetes növényi proteolitikus enzim biztosítja: a papaya gyümölcsből származó papain, a füge gyümölcséből származó ficin és az ananászból származó bromelain. A bőrre megfelelő koncentrációban alkalmazva képesek feloldani az elhalt, bőrkeményedést okozó hámsejteket. Fontos, hogy csak a felületén fejtik ki hatásukat, nem igényelnek dörzsölést, így nem okoznak irritációt és még a legérzékenyebb vagy kuperózus bőrre is alkalmasak.

A papain a Peelmoist™ nevű forradalmian új hatóanyag összetevője, amely serkenti a hidratálást és megakadályozza a bőr érdességét és kiszáradását. Az új formulában a Peelmoist™ 60%-kal magasabb koncentrációban van jelen, ami intenzívebb hatást garantál.

A füge gyümölcséből nyert ficin a legerősebb hámlasztó hatású proteolitikus enzim. Kisimítja a bőrt, kiválóan eltávolítja a bőrkeményedést, a szennyeződéseket is.

A bromelain egy ananászból nyert proteolitikus enzim. Gyengéd hámlasztó hatása mellett gyógyító, gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik.

Nyugtató és regeneráló hatását a Liposomal Collagen Complexben található halkollagén peptideknek, a sejtosztódást serkentő, összehúzó és antibakteriális tulajdonságú varázsmogyoró kivonatnak, valamint a bőrpírt és irritációt csökkentő cink-glükonátnak köszönheti. Az L-arginin hozzáadása javítja a vérkeringést, masszázsszerűen hat a bőrre. Ennek köszönhetően az arc ragyogóvá válik, színe egészséges lesz és felfrissül.

 lifting_detox_face_cream.png

LIFTING DETOX+ FACE CREAM

 Lifting és méregtelenítő hatású intenzív krém a feszesítést igénylő, fáradt, szürke színű bőr ápolására.

 A "zöld energia" vitalizáló ereje

A krém energizáló zöld színe* a jótékony algakivonatokból - spirulina és chlorella – származó klorofillnak köszönhető. A „természetes zöld energiának” nevezett klorofill méregteleníti, tisztítja és vitalizálja a sejteket. Éppen ezért a Lifting Detox+ arckrém tökéletes a 21. századi, stressznek, környezetszennyezésnek és tápanyaghiánynak kitett bőr ápolására.

A két alga nemcsak az antioxidáns és a méregtelenítő hatás kettős erejét képviseli, hanem ettől még sokkal többet. Nagy adag élénkítő elektrolitot, ásványi anyagot és vitamint biztosítanak a bőrnek. A bőr sejtszinten regenerálódik, ragyogóvá válik, csökkennek a fáradtság jelei, a színe pedig egészséges és egyenletes lesz. 

 Fiatalító lifting és hidratáló formula.

Az egyedülálló Liposomal Collagen Complex - a liposzómákban található halkollagén peptidek koktélja a Phytodermina H Lifting™-gel és a hialuronsav kombinációja, hidratálja, fiatalítja, lifting hatást biztosít a bőrnek és megemeli az arcélt.

Kellemesen könnyű, krémes textúra nyugtató hatású illattal, gyorsan felszívódik, így a bőrfelület simává és kellemesen feszessé válik. A krém alkalmazható sminkelés előtt is.

Kinek?

Feszesítést és méregtelenítést igénylő, száraz és fáradt bőr mindennapos ápolására. A Larens méregtelenítő kezelés részeként is.

 lipocoll_serum.png

LIPOCOLL SERUM

 A LipoColl HA Hydro Serum azonnal növeli a bőr hidratáltsági szintjét, láthatóan megvastagítja és átfogó hidro-rekonstrukciót biztosít minden rétegében. A LipoColl HA Hydro Serum-ban használt liposzómás kollagén komplex 4 különböző szinten egyedülálló - kezdve a nyersanyag típusától a felhasznált hordozó anyagig, hogy a komplex a bőr legmélyebb rétegeiben tudjon hatni.

Ez az egyetlen olyan szérum a piacon, amely liposzómális formában kollagént és hialuronsavat– a természetben található két legerősebb nedvesítőszer kombinációját tartalmazza olyan formában, amely lehetővé teszi a bőr legmélyebb rétegeinek elérését. A lehető legmagasabb koncentrációban használták fel ezeket az összetevőket, ezáltal garantálva a rekord erős hidratálást, de megőrizve a kozmetikum kiváló felviteli tulajdonságait.

A ráncok és a bőr azonnali kisimítása és a mély rétegek hidratálása meglepő használati kényelmet és WOW hatást biztosít, már a készítmény első használata után. A következetesen használt LipoColl Hydro szérum hosszú távú regeneráló folyamatokat indít el a bőrben.

Hatás: fiatalabb megjelenés, azaz ragyogó, sima, hidratált bőr a fáradtság és stressz jelei nélkül.

A LipoColl HA Hydro Serum napi ápolását a zöld tea és a bergamot finom illata fokozza. A Liposomal Collagen Complex gyártási folyamata során nem használnak irritáló és mérgező oldószereket, emulgeálószereket, kondicionálókat vagy tartósítószereket. Ezért a készítmény biztonságos az allergiás, érzékeny, speciális kezelést igénylő bőrre nézve. Ha kerüli a PEGi-t, SLS-t, fenoxietanolt, parabéneket, nylont, PVP-t, alumíniumot tartalmazó kozmetikumokat.

 

Ha szeretnél velünk tartani a csütörtöki webináriumon, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot!

Ha máris vásárolni szeretnél, a következő linken megteheted: Főoldal - wellU.eu

Szólj hozzá!

2024.04.15. 10:53

Larens Biopeptid Serum Spary

Címkék: arc test

A Biopeptide Serum Spray egy szabadalmaztatott biopeptid komplexen alapuló egyedülálló összetételű kozmetikai szer. Felbecsülhetetlen értéke a multifunkcionalitás, amely mind az alkalmazások sokféleségéből, mind a hatásspektrumból adódik. Praktikus, univerzális formában arc-, test- és hajápolásra megalkotott készítmény, melynek hatóanyagkészlete úgy van összeállítva, hogy háromféleképpen működjön: regenerálás, táplálás és védelem. A Biopeptide Complex, amely a Biopeptid Serum Spray alapja, aktív oligo- és polipeptidek gyűjteménye. A forradalmi anyagokat - amelyeknek felfedezése a Larens cosmeceuticals kezdete - hamar felismerték a kozmetológia és az orvostudomány jövőjeként az öregedésgátlás területén. A peptidek háromféleképpen működnek: jelzés - impulzust adnak és serkentik a fibroblasztokat kollagén és elasztin termelésére, relaxálás - úgynevezett "ráncvasaló" - ellazítja az izmokat, melyek feszültsége mimikai ráncokat eredményez, szállítás – továbbítja a szérumot a bőrbe, aminek köszönhetően a regeneráció, a táplálás és a védelem az alapoknál kezdődik.

biopeptid_serum_spray.png

A szérum jótékony hatásának további fokozása érdekében a kozmetikai készítmény egy egyedülálló hatóanyag-hordozón – a Nutrivi vízen – alapul. A kizárólag a gyártó számára kifejlesztett víz egyedisége hatszögletű szerkezetében rejlik. Ennek köszönhetően a víz nemcsak a tápanyagok sejtekbe történő szállítását támogatja, hanem hidratálja és megtisztítja azokat a nehézfémektől. A szérum megalkotásának ötlete az volt, hogy a 21. század bőrének igényeinek megfelelő, teljes körű ápolást biztosító terméket hozzunk létre. Így az ezüstkolloid hozzáadása kiegészíti a kozmetikumot antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással, a fiatalság vitaminjának is nevezett biotin pedig gondoskodik a körmök és a haj állapotáról, erősíti és megakadályozza a kihullást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.15. 10:50

Larens Repair Toner

Címkék: arc

A LARENS REPAIR+ TONER egy tonizáló és regeneráló készítmény. Savas reakciója visszaállítja a bőr természetes pH-értékét, védve a baktériumok szaporodása és a mikrobiális egyensúly felborulása ellen. Kollagént tartalmaz, amely már a tonizálás szakaszában regeneráló hatású. A laktobionsavnak köszönhetően a tonik láthatóan világosítja és kisimítja a bőrt, így szatén sima lesz (ún. Satin Effect). Az ázsiai gázló kivonat jelenléte tökéletes hidratálást biztosít. A tonikot bőrnyugtató allantoinnal és D-panthenollal dúsították, amelyek nyugtató borogatáshoz hasonlóan felkészítik a bőrt a további ápolásra. A Biopeptid Complexben található halkollagén peptidek irritációt gátló hatással is rendelkeznek, amelyek serkentik a regenerációt és megfiatalítják a bőrt.

repair_toner.png

A Larens Repair+ Toner 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, a maradék 3% biztosítja a felvitel kényelmét és a készítmény tartósságát.

A kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas. Használja, különösen, ha a bőre száraz, fáradt, érdes és nem hidratált. Ha kerüli a parabéneket, PEG-eket, fenoxietanolt, nejlont, alumíniumot, PVP-t, SLS-t és mikroműanyagokat tartalmazó kozmetikumokat, akkor a Larens Repair+ Toner tökéletes lesz az Ön számára.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.15. 10:47

Larens Repair+ Milk

Címkék: arc smink

A LARENS REPAIR+ MILK sminklemosó tej egy aktív tisztító és helyreállító készítmény. Egy újabb lépéssel gazdagítja a mindennapi ápolást a tökéletes hidratálás és a bőr mélytáplálása felé. 

Nagyon hatékonyan és gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a bőrről, és eltávolítja még az erős sminket is. Ez többek között a tápláló rizsolajnak köszönhető, amely erősíti a készítmény tisztító tulajdonságait.

repair_milk.png

Liposzómás kollagént tartalmaz, amely már az arctisztítás szakaszában helyreállító hatású. A kókuszvíznek és a laktobionsavnak köszönhetően a tej láthatóan világosítja és kisimítja a bőrt, így szatén simaságú lesz (ún. Satin Effect).

Az ásványi anyagokban (kálium, kalcium, foszfor), B-vitaminokban (B1, B2, B3, B5, B6), C-vitaminban és endogén aminosavakban (fenilalanin, lizin, triptofán és hisztidin) gazdag kókuszvíz anyagok és vitaminok koktéljával frissíti fel a bőrt.

 A termék nem egy, hanem kétféle: magas és alacsony molekulatömegű hialuronsavnak köszönhetően tökéletesen hidratálja a bőrt.  A tejet allantoinnal dúsították, amely enyhítő borogatásként megnyugtatja a bőrt és felkészíti a további ápolásra.

A készítmény hatóanyagait úgy választották ki, hogy szinergikusan működjenek az optimális hatás elérése érdekében: tisztítják, hidratálják, táplálják, erősítik és nyugtatják a bőrt.

A kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas. Használja, különösen, ha a bőre száraz, fáradt, érdes és nem hidratált.

Parabén, PEG, fenoxietanol, nejlon, alumínium, PVP, SLS és mikroműanyag – mentes.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.15. 10:43

Larens Collagen Peptid Face & Body Wash

Címkék: arc test

Regeneráló és tápláló gél az arc és a test bőrének tisztításához. Gyengéden, de hatékonyan tisztítja a bőrt, miközben tápláló hatást biztosít. A természetes peptidek, a makadámiaolaj és a tengeri ásványok szinergiája serkenti a mikrokeringést, megfelelő hidratálást biztosít a bőrnek, mélyen táplálja és feszesíti a bőrt. Az aloe, allantoin és D-panthenol csillapítják az irritációt és regenerálnak. Tisztává, üdévé és puha tapintásúvá varázsolja a bőrt.

collagen_face_body_wash.png

Hatóanyagok: Biopeptid Complex, makadámiaolaj, allantoin és D-panthenol, aloe levél kivonat (Aloe babadensis), Fucus vesiculosus (hólyagmoszat) alga kivonat, tengeri ásványok

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.15. 10:40

Larens Micellar Lotion

Címkék: arc termék smink testápoló

Gyengéd micellás folyadék a szemsmink eltávolítására és arctisztításra. A kozmetikum speciális formulája már a tisztítás során optimális bőrápolást biztosít. A testápoló zsírsavészterek micelláit tartalmazza, amelyek a bőrrel érintkezve megkötik a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, és teljesen eltávolítják azokat a bőrfelszínről.

micellar_lotion.png

A Larens Micellar Lotion rendkívül hatékony, mégis gyengéd: nem irritálja a szemet, eltávolítja még a vízálló sminket is, miközben tonizálja és hidratálja a bőrt. Az ezüstkolloid jelenlétének köszönhetően antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Parabénmentes. könnyű, zsírosmentes textúrája és csodás illata van.

További információk és MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

2024.04.14. 14:11

Tavaszi detox, kívül-belül

Címkék: környezetvédelem detox fenntarthatóság tonizálás bőrtisztítás

_9a566489-c104-4ebb-9452-564ab4d8ed20.jpg

Bár már megmutatta a magát a nyár, az elmúlt napok fájdalmas figyelmeztetésként is értelmezhetők: hamarosan érkezik a fürdőruhaszezon.

A tél nyomainak eltüntetését soha nem lehet elég korán elkezdeni (lehetne például megelőzni is, de ezzel majd ősszel foglalkozunk…), de soha nincs késő!

Mi mindenképpen olyan termékeket kerestünk, melyek magas hatékonyságú, könnyen felszívódó, természetes hatóanyagokat tartalmaznak, emellett környezetbarát és állatkísérlet-mentes technológiával készülnek.

Ez magával hozza azt is, hogy itt, Közép-Kelet Európában kezdtük a kutatást, és csodával határos módon találtunk egy céget, mely minden kritériumnak megfelel, sőt: egyes hatóanyagokat, például a halkollagént magyar biogazdaságból szerzik be.

Termékeikről és a technológiáról egy sorozatban számolunk be, de segítünk termékeik megismerésében és akár a beszerzésében is – csatlakozhatsz heti rendszerességgel megrendezett webináriumainkhoz, így az otthonod kényelméből, de akár a parkban vagy utazás közben is megismerkedhetsz ezekkel a termékekkel, illetve a bennük található hatóanyagokkal.

A tavaszi detox témakörét három oldalról járjuk körbe a jövő héten (április 18-án, 20 és 21 óra között):

  • Bőrtisztítás – bőr előkészítése (most erről olvashatsz részletesen)
  • Detox maszkok, peelingek, krémek és szérumok (hétfő)
  • Tisztítás belülről – tisztító drinkek és bélflóra regenerálás (kedd)

Az első lépés a bőrtisztítás és a bőr előkészítése – ebben a témakörben a Larens következő készítményeivel ismerkedhettek meg:

larens_set1.png

MICELLAR LOTION

Gyengéd micellás folyadék a szemsmink eltávolítására és arctisztításra. A kozmetikum speciális formulája már a tisztítás során optimális bőrápolást biztosít. A testápoló zsírsavészterek micelláit tartalmazza, amelyek a bőrrel érintkezve megkötik a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, és teljesen eltávolítják azokat a bőrfelszínről.

A Larens Micellar Lotion rendkívül hatékony, mégis gyengéd: nem irritálja a szemet, eltávolítja még a vízálló sminket is, miközben tonizálja és hidratálja a bőrt. Az ezüstkolloid jelenlétének köszönhetően antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Parabénmentes. könnyű, zsírosmentes textúrája és csodás illata van.

COLLAGEN PEPTIDE FACE & BODY WASH

Regeneráló és tápláló gél az arc és a test bőrének tisztításához. Gyengéden, de hatékonyan tisztítja a bőrt, miközben tápláló hatást biztosít. A természetes peptidek, a makadámiaolaj és a tengeri ásványok szinergiája serkenti a mikrokeringést, megfelelő hidratálást biztosít a bőrnek, mélyen táplálja és feszesíti a bőrt. Az aloe, allantoin és D-panthenol csillapítják az irritációt és regenerálnak. Tisztává, üdévé és puha tapintásúvá varázsolja a bőrt.

Hatóanyagok: Biopeptid Complex, makadámiaolaj, allantoin és D-panthenol, aloe levél kivonat (Aloe babadensis), Fucus vesiculosus (hólyagmoszat) alga kivonat, tengeri ásványok

REPAIR MILK

A LARENS REPAIR+ MILK sminklemosó tej egy aktív tisztító és helyreállító készítmény. Egy újabb lépéssel gazdagítja a mindennapi ápolást a tökéletes hidratálás és a bőr mélytáplálása felé. 

Nagyon hatékonyan és gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a bőrről, és eltávolítja még az erős sminket is. Ez többek között a tápláló rizsolajnak köszönhető, amely erősíti a készítmény tisztító tulajdonságait.

Liposzómás kollagént tartalmaz, amely már az arctisztítás szakaszában helyreállító hatású. A kókuszvíznek és a laktobionsavnak köszönhetően a tej láthatóan világosítja és kisimítja a bőrt, így szatén simaságú lesz (ún. Satin Effect).

Az ásványi anyagokban (kálium, kalcium, foszfor), B-vitaminokban (B1, B2, B3, B5, B6), C-vitaminban és endogén aminosavakban (fenilalanin, lizin, triptofán és hisztidin) gazdag kókuszvíz anyagok és vitaminok koktéljával frissíti fel a bőrt.

 A termék nem egy, hanem kétféle: magas és alacsony molekulatömegű hialuronsavnak köszönhetően tökéletesen hidratálja a bőrt.  A tejet allantoinnal dúsították, amely enyhítő borogatásként megnyugtatja a bőrt és felkészíti a további ápolásra.

A készítmény hatóanyagait úgy választották ki, hogy szinergikusan működjenek az optimális hatás elérése érdekében: tisztítják, hidratálják, táplálják, erősítik és nyugtatják a bőrt.

A kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas. Használja, különösen, ha a bőre száraz, fáradt, érdes és nem hidratált.

Parabén, PEG, fenoxietanol, nejlon, alumínium, PVP, SLS és mikroműanyag – mentes.

REPAIR TONER

A LARENS REPAIR+ TONER egy tonizáló és regeneráló készítmény. Savas reakciója visszaállítja a bőr természetes pH-értékét, védve a baktériumok szaporodása és a mikrobiális egyensúly felborulása ellen. Kollagént tartalmaz, amely már a tonizálás szakaszában regeneráló hatású. A laktobionsavnak köszönhetően a tonik láthatóan világosítja és kisimítja a bőrt, így szatén sima lesz (ún. Satin Effect). Az ázsiai gázló kivonat jelenléte tökéletes hidratálást biztosít. A tonikot bőrnyugtató allantoinnal és D-panthenollal dúsították, amelyek nyugtató borogatáshoz hasonlóan felkészítik a bőrt a további ápolásra. A Biopeptid Complexben található halkollagén peptidek irritációt gátló hatással is rendelkeznek, amelyek serkentik a regenerációt és megfiatalítják a bőrt.

A Larens Repair+ Toner 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, a maradék 3% biztosítja a felvitel kényelmét és a készítmény tartósságát.

A kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas. Használja, különösen, ha a bőre száraz, fáradt, érdes és nem hidratált. Ha kerüli a parabéneket, PEG-eket, fenoxietanolt, nejlont, alumíniumot, PVP-t, SLS-t és mikroműanyagokat tartalmazó kozmetikumokat, akkor a Larens Repair+ Toner tökéletes lesz az Ön számára.

BIOPEPTID SERUM SPRAY

A Biopeptide Serum Spray egy szabadalmaztatott biopeptid komplexen alapuló egyedülálló összetételű kozmetikai szer. Felbecsülhetetlen értéke a multifunkcionalitás, amely mind az alkalmazások sokféleségéből, mind a hatásspektrumból adódik. Praktikus, univerzális formában arc-, test- és hajápolásra megalkotott készítmény, melynek hatóanyagkészlete úgy van összeállítva, hogy háromféleképpen működjön: regenerálás, táplálás és védelem. A Biopeptide Complex, amely a Biopeptid Serum Spray alapja, aktív oligo- és polipeptidek gyűjteménye. A forradalmi anyagokat - amelyeknek felfedezése a Larens cosmeceuticals kezdete - hamar felismerték a kozmetológia és az orvostudomány jövőjeként az öregedésgátlás területén. A peptidek háromféleképpen működnek: jelzés - impulzust adnak és serkentik a fibroblasztokat kollagén és elasztin termelésére, relaxálás - úgynevezett "ráncvasaló" - ellazítja az izmokat, melyek feszültsége mimikai ráncokat eredményez, szállítás – továbbítja a szérumot a bőrbe, aminek köszönhetően a regeneráció, a táplálás és a védelem az alapoknál kezdődik.

A szérum jótékony hatásának további fokozása érdekében a kozmetikai készítmény egy egyedülálló hatóanyag-hordozón – a Nutrivi vízen – alapul. A kizárólag a gyártó számára kifejlesztett víz egyedisége hatszögletű szerkezetében rejlik. Ennek köszönhetően a víz nemcsak a tápanyagok sejtekbe történő szállítását támogatja, hanem hidratálja és megtisztítja azokat a nehézfémektől. A szérum megalkotásának ötlete az volt, hogy a 21. század bőrének igényeinek megfelelő, teljes körű ápolást biztosító terméket hozzunk létre. Így az ezüstkolloid hozzáadása kiegészíti a kozmetikumot antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással, a fiatalság vitaminjának is nevezett biotin pedig gondoskodik a körmök és a haj állapotáról, erősíti és megakadályozza a kihullást.

 

Ha szeretnél velünk tartani a csütörtöki webináriumon, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot!

Ha máris vásárolni szeretnél, a következő linken megteheted: Főoldal - wellU.eu

Szólj hozzá!

2016.12.09. 11:46

Hazai siker Annie Sloan pályázatán, a #25Projectben

Címkék: nagymaros annie sloan krétafesték

A #25Project magyar sikert is hozott, melynek kapcsán a Nagymarosi Művelődési Ház közösségi termei november végétől új külsőt kaptak.

_25project_logo.jpg 

Az Annie Sloan festékek a bútorfelújítók körében fogalomnak számítanak. A brand névadó tulajdonosa 25 éve dobta piacra első termékeit, a negyedszázados évfordulót pedig rendhagyó módon ünnepli. Ez év tavaszán pályázatot írt ki olyan közösségek számára, melyeknek a terei megújításért kiáltottak, majd 25 nyertest hirdetett, vállalva azt, hogy festékekkel, ecsetekkel, bútorszövetekkel az enteriőrfrissítést segíti.

 karpitozas_workshop_2716.jpg

A versengés hazai sikert is hozott, a 25 nyertes közé egy magyar pályázó, a Nagymarosi Művelődési Ház is bekerült, amelynek kis-és nagyterme két lépcsőben újult meg 2016 novemberében. Először a helyiségek székei kaptak új kárpitot a ’Jobb mint volt’ bloggere, illetve a ‘Manohuis Lányok’ tervei alapján, november 26-27-én pedig a falakat színezték át. Mindkét aktivitás lakossági összefogás eredménye: számos önkéntes segítő vett részt ugyanis a közösségkovácsoló programban. A project sikeréhez szükséges termékeket és a festékeket Annie Sloan és a Nemiskacat Látványműhely biztosította.

moodboard1.jpg

 

Annie Sloan kisokos, avagy Tudtad-e, hogy...

  • Annie Sloan a dekorfestékek és színek világában sokéves tapasztalattal a háta mögött, 1990-ben egy saját dekorfestéket fejlesztett ki, a Chalk Paint® krétafestéket?
  • az Annie Sloan Chalk Paint® krétafesték több mint 45 országban és több mint 1600 viszonteladónál vásárolható meg?
  • festékeinek titka a csodálatos színekben rejlik és abban, hogy csiszolás és bárminemű előkészítés nélkül hordható fel fára, fémre, textilre, téglára, laminált padlóra, parkettára és bármire, ami új színért kiált?
  • Annie világszerte tart műhelyfoglalkozásokat, 25 könyvet írt a festékekről, színekről és technikákról. Könyvei 11 nyelven érhetők el és eddig több mint 2 millió példányban fogytak.
  • A The Telegraph azt írta Annie-ról, hogy ő “Nagy- Britannia egyik legnépszerűbb női tervezője”?

Szólj hozzá!

2012.02.14. 18:45

Mitől lesz stílusos egy nő?

Címkék: divat swarovski zséda

 
 
Zsédenyi Adriennt, azaz Zsédát a popzene kedvelői ismerik a legjobban, de mint jelenségre, azok is odafigyelnek rá, akik más zenei stílust szeretnek. Én, mint a Cotton Club Singers énekesnőjét ismertem meg a ’90-es években. Szerettem a formációt, és mikor Zséda szólókarrierbe kezdett, féltem, hogy belemosódik, majd elveszik a csinos, fiatal pofikák gyűjtőtégelyében.
 
 
Az elmúlt évtizedben ékesen bebizonyította, hogy aggodalmam alaptalan volt: Magyarországon egyedülálló módon építette fel „magát” – a karrierjét és személyes imázsát. Zenei munkásságát nem követem napra készen, ennek ellenére mindig tudok róla: ez pedig a jól felépített személyes márka elsődleges ismérve.
 
 
Most a könyvesboltban járva botlottam bele egy Zséda kalendáriumba, mely egy egész éves divat- és életmódkalauz is egyben. Az ilyen ötletekre szoktam mondani elbizakodott pillanataimban, hogy olyan, mintha én találtam volna ki… Ezt követően kicsit utánanéztem, mi van vele éppen: köszöni, jól van. Új lemezét népszerűsíti, és jobban néz ki, mint valaha. Bár utálom azt a jól bevált női magazinos fordulatot, mellyel a szerkesztők magukat vigasztalják: „jobban néz ki, mint húsz évesen” – hát kirobbanóan jól néz ki, és tényleg felveszi a versenyt húszéves önmagával. Ezt annak köszönheti elsősorban, hogy nem akar úgy kinézni. Ebben nagy szerepe van Eli Van Poyer stylistnak is, aki folyamatosan segíti a megfelelő márkák kiválasztásában, melyek jól illeszkednek Zséda saját stílusához.Az új klip stylingja különösen tetszik, és kiválasztottam egy képet a kalendáriumból is, amit követendő példának tartok.
 
 
 
 
És íme, a Swarovski kiegészítők, melyek különlegessé teszik az egyébként nagyon jól szabott zakót:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Aki szeretne nyerni egy Zséda kalendáriumot, jelölje be magát a Facebook oldalunkra feltöltött képen!
 
 
 

 

Szólj hozzá!

2011.12.13. 11:46

Szép frizura saját kézzel?

Címkék: tipp haj frizura hajas lászló hajvasaló imetec

 

Ez az a dolog, amiben soha nem hittem: ha jól akartam kinézni, mindig fel kellett keresnem a fodrászomat. Az utóbbi időben egyre inkább foglalkoztatott a téma, mivel észrevettem, hogy a frizurámnak sokkal nagyobb jelentősége van, mint amennyit ennek korábban tulajdonítottam. Hullámos, öntörvényű hajam van, ami természetes formájában mindig egy kicsit kócos, ami egy idő (értsd: kor) után legfeljebb a strandon áll jól. Gondolatban tehát kerestem már a megoldást, ezért ragadt meg a fejemben a televízióban gyakran sugárzott Imetec reklám, ahol Hajas László rendkívül bizalom gerjesztően, minden nő szemébe nézve elmondja, hogy ez az. Bár soha nem vásárolok reklámok hatására semmit, azért a fodrászomat megkérdeztem, szerinte jó ötlet-e beszereznem egy hajvasalót – ő kifejezte aggodalmát, hogy „szét fogom vasalni” a hajam, aztán futok sírva vágatni… Most örültem a lehetőségnek, hogy elmehetek egy „tanfolyamra” a Hajas szalonba, és kipróbálhatom, tudok-e bánni ezzel az eszközzel valójában.

 

Miután lehetőséget kaptam arra, hogy saját kezűleg süssek loknikat Ourfashion Bianka szőke hajába, első kérdésem a haj állagának megóvására vonatkozott. Megtudtam (és velem együtt minden jelenlévő), hogy valóban vannak veszélyei a gyakori használatnak, de ez nem nagyobb, mint amennyi kárt a magas sarkú cipő okoz a lábnak, ráadásul speciális készítmények használatával elkerülhető. Göndör fürtökre nem vágyom, de azóta gazdagabb lettem egy hajvasalóval, ami nemcsak kisimítja,hanem valamelyest meg is emeli a hajat, és valóban egyszerűen használható. Most a hallottak és a dobozban található frizurakészítési útmutató segítségével gyakorolok a karácsonyi ünnepekre, és sokat gondolok anyukámra, akit gyerekkoromban csodáltam, később kinevettem azért, hogy minden nap nagy műgonddal megcsinálta a frizuráját: most sokat adnék ezért a rutinért, de remélem, gyorsan belejövök.

Akkor veszek egy göndörítőt is!

 

Bianka előtte:

 


és utána:

 

2 komment

süti beállítások módosítása