Szépségtapasz

2024.04.16. 19:23

Detox Green Clay Mask

Címkék: arc t detox

Méregtelenítő maszk zöld agyaggal tisztítást igénylő bőrre, az egyensúly és az egészséges szín helyreállítására.

 20 perces otthoni kezelés, amely méregteleníti a bőrt, szabályozza a felborult folyamatokat és helyreállítja az egyensúlyt. A Detox Green Clay Mask felvitele után a bőr kisimul, felfrissül, rugalmassá, ragyogóvá és egészséges színűvé válik.

detox_green_clay_mask.png

A maszk használatának eredménye több egyedi hatóanyag szinergikus kölcsönhatásának az eredménye: két agyag - zöld és fehér, bakuchiol, kombucha, spirulina és halkollagén peptidek Biopeptid Complexben.

A mélyen tisztító és méregtelenítő hatású anyagok magas mennyisége miatt a maszk méregteleníti a bőrt, helyreállítva annak erőt adó egyensúlyát. A természetes eredetű mikroelemek gazdagsága kedvez a remineralizációnak és a táplálásnak.

Az antioxidáns hatás csökkenti a szabadgyökök mennyiségét a bőrben, lassítja az öregedési folyamatokat, vitalitást és energiát ad a bőrnek a regenerációhoz.

A szennyeződésekkel terhelt, hiperérzékeny bőrre alkalmazva nyugtatja, csillapítja az irritáció hatásait.

Zsíros, problémás bőr esetén felszívja a felesleges faggyút, támogatja a szekréciójának szabályozását, mattít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr7418382689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása