Szépségtapasz

2024.04.15. 10:53

Larens Biopeptid Serum Spary

Címkék: arc test

A Biopeptide Serum Spray egy szabadalmaztatott biopeptid komplexen alapuló egyedülálló összetételű kozmetikai szer. Felbecsülhetetlen értéke a multifunkcionalitás, amely mind az alkalmazások sokféleségéből, mind a hatásspektrumból adódik. Praktikus, univerzális formában arc-, test- és hajápolásra megalkotott készítmény, melynek hatóanyagkészlete úgy van összeállítva, hogy háromféleképpen működjön: regenerálás, táplálás és védelem. A Biopeptide Complex, amely a Biopeptid Serum Spray alapja, aktív oligo- és polipeptidek gyűjteménye. A forradalmi anyagokat - amelyeknek felfedezése a Larens cosmeceuticals kezdete - hamar felismerték a kozmetológia és az orvostudomány jövőjeként az öregedésgátlás területén. A peptidek háromféleképpen működnek: jelzés - impulzust adnak és serkentik a fibroblasztokat kollagén és elasztin termelésére, relaxálás - úgynevezett "ráncvasaló" - ellazítja az izmokat, melyek feszültsége mimikai ráncokat eredményez, szállítás – továbbítja a szérumot a bőrbe, aminek köszönhetően a regeneráció, a táplálás és a védelem az alapoknál kezdődik.

biopeptid_serum_spray.png

A szérum jótékony hatásának további fokozása érdekében a kozmetikai készítmény egy egyedülálló hatóanyag-hordozón – a Nutrivi vízen – alapul. A kizárólag a gyártó számára kifejlesztett víz egyedisége hatszögletű szerkezetében rejlik. Ennek köszönhetően a víz nemcsak a tápanyagok sejtekbe történő szállítását támogatja, hanem hidratálja és megtisztítja azokat a nehézfémektől. A szérum megalkotásának ötlete az volt, hogy a 21. század bőrének igényeinek megfelelő, teljes körű ápolást biztosító terméket hozzunk létre. Így az ezüstkolloid hozzáadása kiegészíti a kozmetikumot antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással, a fiatalság vitaminjának is nevezett biotin pedig gondoskodik a körmök és a haj állapotáról, erősíti és megakadályozza a kihullást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr218381421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása