Szépségtapasz

2024.04.16. 19:28

Larens Enzymatic Peeling 3 gyümölcs enzimeivel

Címkék: arc bőrápolás

Enzimatikus peeling három növényi enzim erejével: papain, ficin és bromelain. Az erősen koncentrált, szinergikus kölcsönhatásban működő összetevők gyengéden, de hatékonyan hámlasztják az elhalt bőrt, anélkül, hogy súrolásra és a bőr irritálására lenne szükség. Rendszeres használatával a peeling átfogóan hat: kisimítja, javítja a bőr vérkeringését, felkészíti a későbbi ápolási kezelésekre, kiegyenlíti a színt, hidratálja és csillapítja az irritációkat. A Larens Enzymatic Peeling tökéletes termék a tisztításra és a ragyogás helyreállítására szoruló bőr számára.

enzymatic_peeling.png

A hámlasztó hatást három természetes növényi proteolitikus enzim biztosítja: a papaya gyümölcsből származó papain, a füge gyümölcséből származó ficin és az ananászból származó bromelain. A bőrre megfelelő koncentrációban alkalmazva képesek feloldani az elhalt, bőrkeményedést okozó hámsejteket. Fontos, hogy csak a felületén fejtik ki hatásukat, nem igényelnek dörzsölést, így nem okoznak irritációt és még a legérzékenyebb vagy kuperózus bőrre is alkalmasak.

A papain a Peelmoist™ nevű forradalmian új hatóanyag összetevője, amely serkenti a hidratálást és megakadályozza a bőr érdességét és kiszáradását. Az új formulában a Peelmoist™ 60%-kal magasabb koncentrációban van jelen, ami intenzívebb hatást garantál.

A füge gyümölcséből nyert ficin a legerősebb hámlasztó hatású proteolitikus enzim. Kisimítja a bőrt, kiválóan eltávolítja a bőrkeményedést, a szennyeződéseket is.

A bromelain egy ananászból nyert proteolitikus enzim. Gyengéd hámlasztó hatása mellett gyógyító, gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik.

Nyugtató és regeneráló hatását a Liposomal Collagen Complexben található halkollagén peptideknek, a sejtosztódást serkentő, összehúzó és antibakteriális tulajdonságú varázsmogyoró kivonatnak, valamint a bőrpírt és irritációt csökkentő cink-glükonátnak köszönheti. Az L-arginin hozzáadása javítja a vérkeringést, masszázsszerűen hat a bőrre. Ennek köszönhetően az arc ragyogóvá válik, színe egészséges lesz és felfrissül.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr9318382693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása