Szépségtapasz

2024.06.24. 19:43

Kozmetikus vagy? Lépj be Te is a jövő kozmetikájának világába!

zabiegiktoredzialaja_1_1.png

 

A Larens Professional megoldásai a természet ajándékainak és a tudomány eredményeinek tökéletes ötvözetéből születnek.

 

Mi áll a Larens Professional készítmények használatával végzett kezelések kivételes hatékonysága és azonnal észrevehető hatásai mögött?

Természetesen a WellU laboratóriumok által készített receptek összetétele kiemelkedik a piacon. Az egyes termékek összetétele lenyűgöző. A felhasznált hatóanyagok sokfélesége között fontos helyet foglalnak el a bőrápolás területén kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező innovatív anyagok, különös tekintettel az öregedésgátló hatásra.

Egyedülálló hatóanyag: a LIPOSZÓMÁS KOLLAGÉN KOMPLEX

BIOPEPTID KOMPLEX

Mik azok a bioaktív halpeptidek?

Ezek természetes eredetű fehérjék (halbőr), kitalálva a szervezet igényeit egy adott pillanatban. A Biopeptid Complexben a leggyakoribb láncok 7-29 aminosavból állnak.

Hogyan működnek a bioaktív halpeptidek?

Szerkezetüktől függően különböző funkciókat látnak el a testben: jelzés, pihenés, szállítás. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a Biopeptid Complex-ben található peptidek közvetlenül kapcsolódnak a HSP hősokk fehérjék, más néven „chaperonok” aktivitásának növekedéséhez. Ezek a fehérjék természetesen előfordulnak a szervezetben, és stresszes helyzetekben, például gyulladásban, bőrtörésben, fagyásban vagy égési sérülésekben aktiválódnak – ez sokkal gyorsabban regenerálja a bőrt.

Tudjon meg többet a BIOPEPTIDE COMPLEX-ről itt

BIO PLACENTA COMPLEX

Növekedési faktorokban gazdag, természetes alapanyagokból biotechnológiával nyerve. Aktiválják a DNS-szintézist, a sejtek szaporodni kezdenek, kitöltik a bőr üregeit és csökkentik a ráncokat. Az újonnan kialakult sejtek és erek lehetővé teszik a tápanyagok és az oxigén jobb áramlását, jelentősen felgyorsítva a regenerációs folyamatokat. A növekedési faktorok aktiválják a fibroblaszt szintézist és a kollagén növekedést, ami javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Hozzájárulnak a sérült sejtek újakkal való cseréjéhez is. Ezért elmondható, hogy bőrünk új életet kap.

További információ a BIO PLACENTA -ról itt

PHYTODERMINA LIFTING COMPLEX

Mi ez? Ez nem más, mint egy ciklikus szerkezetű poliszacharid. A komplexben 3-5% -os koncentrált oldat formájában van jelen.

Hogyan működik? A Bio Renew maszkban található összes komplex összetevőjét magában foglalja, optimális feltételeket biztosítva számukra a cselekvéshez. Először is egyfajta filmet hoz létre a bőrön. Ez lehetővé teszi, hogy az összetevők mélyen behatoljanak a bőrbe és optimalizálják teljesítményüket. Ezenkívül módosítja a bőr szerkezetét, kitölti az üregeket, aminek köszönhetően ránctalanító, simító és védő hatása van a külső tényezők káros hatásai ellen, amelyeknek a bőr minden nap ki van téve. Ezenkívül a ciklodextrin molekula szerkezete növeli a különböző kémiai jellegű komponensek oldhatóságát, ezáltal lehetővé téve hatásuk optimalizálását és eltarthatóságuk növelését a kozmetikában.

További információ a PHYTODERMIN-ről  itt

 

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI HOZZÁNK?

- Szinergikus otthoni ápolás lehetősége magas minőségű lakossági termékeinkkel;

- Látványos, tartós eredmény;

- Kiváló ár/érték arány;

- Folyamatos szakmai kapcsolattartás, képzési lehetőségek;

- Támogató szakmai közösség: a Gondolkodó Kozmetikusok Klubja, online tapasztalatcsere;

SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI A LEHETŐSÉGRŐL?

 

Minden csütörtökön 19 órától egy ZOOM webinárium keretében szakértőnk segít a döntés meghozatalában szakmai és gazdasági szempontból is bemutatva  a márkában rejlő lehetőségeket.

 

A WEBINÁRIUMON VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT - jelentkezés: szepsegtapasz@gmail.com

 

Esemény: Kozmetikus vagy? Lépj be Te is a jövő kozmetikájának világába! | Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr518434495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása