Szépségtapasz

2024.04.15. 10:47

Larens Repair+ Milk

Címkék: arc smink

A LARENS REPAIR+ MILK sminklemosó tej egy aktív tisztító és helyreállító készítmény. Egy újabb lépéssel gazdagítja a mindennapi ápolást a tökéletes hidratálás és a bőr mélytáplálása felé. 

Nagyon hatékonyan és gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a bőrről, és eltávolítja még az erős sminket is. Ez többek között a tápláló rizsolajnak köszönhető, amely erősíti a készítmény tisztító tulajdonságait.

repair_milk.png

Liposzómás kollagént tartalmaz, amely már az arctisztítás szakaszában helyreállító hatású. A kókuszvíznek és a laktobionsavnak köszönhetően a tej láthatóan világosítja és kisimítja a bőrt, így szatén simaságú lesz (ún. Satin Effect).

Az ásványi anyagokban (kálium, kalcium, foszfor), B-vitaminokban (B1, B2, B3, B5, B6), C-vitaminban és endogén aminosavakban (fenilalanin, lizin, triptofán és hisztidin) gazdag kókuszvíz anyagok és vitaminok koktéljával frissíti fel a bőrt.

 A termék nem egy, hanem kétféle: magas és alacsony molekulatömegű hialuronsavnak köszönhetően tökéletesen hidratálja a bőrt.  A tejet allantoinnal dúsították, amely enyhítő borogatásként megnyugtatja a bőrt és felkészíti a további ápolásra.

A készítmény hatóanyagait úgy választották ki, hogy szinergikusan működjenek az optimális hatás elérése érdekében: tisztítják, hidratálják, táplálják, erősítik és nyugtatják a bőrt.

A kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas. Használja, különösen, ha a bőre száraz, fáradt, érdes és nem hidratált.

Parabén, PEG, fenoxietanol, nejlon, alumínium, PVP, SLS és mikroműanyag – mentes.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr9418381407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása