Szépségtapasz

2024.04.15. 10:50

Larens Repair Toner

Címkék: arc

A LARENS REPAIR+ TONER egy tonizáló és regeneráló készítmény. Savas reakciója visszaállítja a bőr természetes pH-értékét, védve a baktériumok szaporodása és a mikrobiális egyensúly felborulása ellen. Kollagént tartalmaz, amely már a tonizálás szakaszában regeneráló hatású. A laktobionsavnak köszönhetően a tonik láthatóan világosítja és kisimítja a bőrt, így szatén sima lesz (ún. Satin Effect). Az ázsiai gázló kivonat jelenléte tökéletes hidratálást biztosít. A tonikot bőrnyugtató allantoinnal és D-panthenollal dúsították, amelyek nyugtató borogatáshoz hasonlóan felkészítik a bőrt a további ápolásra. A Biopeptid Complexben található halkollagén peptidek irritációt gátló hatással is rendelkeznek, amelyek serkentik a regenerációt és megfiatalítják a bőrt.

repair_toner.png

A Larens Repair+ Toner 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, a maradék 3% biztosítja a felvitel kényelmét és a készítmény tartósságát.

A kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas. Használja, különösen, ha a bőre száraz, fáradt, érdes és nem hidratált. Ha kerüli a parabéneket, PEG-eket, fenoxietanolt, nejlont, alumíniumot, PVP-t, SLS-t és mikroműanyagokat tartalmazó kozmetikumokat, akkor a Larens Repair+ Toner tökéletes lesz az Ön számára.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr8418381413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása