Szépségtapasz

2024.04.16. 19:31

Lifting Detox+ Face Cream

Címkék: arc bőrápolás

Lifting és méregtelenítő hatású intenzív krém a feszesítést igénylő, fáradt, szürke színű bőr ápolására.

 A "zöld energia" vitalizáló ereje

A krém energizáló zöld színe* a jótékony algakivonatokból - spirulina és chlorella – származó klorofillnak köszönhető. A „természetes zöld energiának” nevezett klorofill méregteleníti, tisztítja és vitalizálja a sejteket. Éppen ezért a Lifting Detox+ arckrém tökéletes a 21. századi, stressznek, környezetszennyezésnek és tápanyaghiánynak kitett bőr ápolására.

A két alga nemcsak az antioxidáns és a méregtelenítő hatás kettős erejét képviseli, hanem ettől még sokkal többet. Nagy adag élénkítő elektrolitot, ásványi anyagot és vitamint biztosítanak a bőrnek. A bőr sejtszinten regenerálódik, ragyogóvá válik, csökkennek a fáradtság jelei, a színe pedig egészséges és egyenletes lesz. 

lifting_detox_face_cream.png

 Fiatalító lifting és hidratáló formula.

Az egyedülálló Liposomal Collagen Complex - a liposzómákban található halkollagén peptidek koktélja a Phytodermina H Lifting™-gel és a hialuronsav kombinációja, hidratálja, fiatalítja, lifting hatást biztosít a bőrnek és megemeli az arcélt.

Kellemesen könnyű, krémes textúra nyugtató hatású illattal, gyorsan felszívódik, így a bőrfelület simává és kellemesen feszessé válik. A krém alkalmazható sminkelés előtt is.

Kinek?

Feszesítést és méregtelenítést igénylő, száraz és fáradt bőr mindennapos ápolására. A Larens méregtelenítő kezelés részeként is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr5318382699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása