Szépségtapasz

2024.04.16. 19:33

Lipocoll Serum

Címkék: arc bőrápolás

A LipoColl HA Hydro Serum azonnal növeli a bőr hidratáltsági szintjét, láthatóan megvastagítja és átfogó hidro-rekonstrukciót biztosít minden rétegében. A LipoColl HA Hydro Serum-ban használt liposzómás kollagén komplex 4 különböző szinten egyedülálló - kezdve a nyersanyag típusától a felhasznált hordozó anyagig, hogy a komplex a bőr legmélyebb rétegeiben tudjon hatni.

lipocoll_serum.png

Ez az egyetlen olyan szérum a piacon, amely liposzómális formában kollagént és hialuronsavat– a természetben található két legerősebb nedvesítőszer kombinációját tartalmazza olyan formában, amely lehetővé teszi a bőr legmélyebb rétegeinek elérését. A lehető legmagasabb koncentrációban használták fel ezeket az összetevőket, ezáltal garantálva a rekord erős hidratálást, de megőrizve a kozmetikum kiváló felviteli tulajdonságait.

A ráncok és a bőr azonnali kisimítása és a mély rétegek hidratálása meglepő használati kényelmet és WOW hatást biztosít, már a készítmény első használata után. A következetesen használt LipoColl Hydro szérum hosszú távú regeneráló folyamatokat indít el a bőrben.

Hatás: fiatalabb megjelenés, azaz ragyogó, sima, hidratált bőr a fáradtság és stressz jelei nélkül.

A LipoColl HA Hydro Serum napi ápolását a zöld tea és a bergamot finom illata fokozza. A Liposomal Collagen Complex gyártási folyamata során nem használnak irritáló és mérgező oldószereket, emulgeálószereket, kondicionálókat vagy tartósítószereket. Ezért a készítmény biztonságos az allergiás, érzékeny, speciális kezelést igénylő bőrre nézve. Ha kerüli a PEGi-t, SLS-t, fenoxietanolt, parabéneket, nylont, PVP-t, alumíniumot tartalmazó kozmetikumokat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr4318382701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása