Szépségtapasz

2024.04.17. 13:16

Peptimag Complex

Nutrivi Peptimag Complex étrend-kiegészítő a magnézium három szerves, könnyen emészthető formáját, nyomelemeket: cinket és rézt kelát formájában, a magnézium felszívódását 20-40%-kal növelő B6-vitamint és fagyasztva szárított halkollagén peptideket tartalmaz, amelyek támogatják a természetes szöveti regenerációs folyamatokat, és a legújabb kutatások szerint támogatják az agy kognitív képességeit.

peptimag_complex.png

3 x magnézium

A magnézium három szerves formája: magnézium-diglicinát (kelát), a citromsav magnézium-sói (magnézium-citrát) és a magnézium-laktát ilyen kiválasztott arányban tökéletesen felszívódik a szervezetben a vékonybélből, és kíméli a gyomort.

Magnézium kiegészítés

Az izom- és idegrendszer működésének támogatása, a megfelelő energia-anyagcsere fenntartása. A megfelelő magnéziumszint csökkenti a fáradtságot, javítja a stresszel szembeni ellenállást, a kognitív folyamatok sebességét, valamint az egészséges csontozatot és fogakat.

250 mg magnézium – optimális adag

Egy adag magnézium a Peptimag Complexben a napi szükséglet 67%-át elégíti ki.

Ez a mennyiség jótékony hatással van az egészségre, nem fokozza a bélperisztaltikát, és az érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezők jól tolerálják.

Magnézium, réz, cink – megfelelően összeállított szinergia

A trió rendkívül fontos a szervezet megfelelő működéséhez. Bioaktív nyomelemek piaci viszonylatban egyedülálló kombinációja, tökéletes arányban.

A komplexum különösen fontos azoknak, akik szeretnék enyhíteni a stressz hatásait, bőrproblémákkal és fokozott hajhullással küzdenek. Fontosak a sportolók étrendjében - ezek a mikroelemek szükségesek az izomzat megfelelő működéséhez, felépítéséhez, és az edzés után megnő az igény irántuk. A magnézium, a cink és a réz hozzájárul a jobb, regeneráló alváshoz, támogatja a tesztoszterontermelést és támogatja az immunitást.

3 x kelát

Az elemek kelát formái - magnézium-diglicinát, cink-diglicinát, réz-diglicinát gyorsabb és jobb felszívódást biztosítanak a szervezetben.

B6-vitamin a nagyobb hatékonyságért

20-40%-kal növeli a magnézium felszívódását, támogatja az ideg-, hormon- és immunrendszer működését, segít csökkenteni a fáradtság- és kimerültségérzetet, csökkenti a stresszt. Növeli a szervezet oxigénellátását (részt vesz a hemoglobin termelésben), és szabályozza a cisztein szintjét (érelmeszesedés megelőzése).

Fagyasztva szárított halkollagén peptidek – erősítik az agyat

Az idegrendszer és az agy kognitív funkcióinak további támogatása. A fagyasztva szárított halkollagén késlelteti a szövetek lebomlását, beleértve az idegrendszert is. A Peptimag Complex 100 mg fagyasztva szárított halkollagén peptid a Holistic Peptide Complex-szel vagy a Collagen Boosterrel kombinálva erős támogatást nyújt az egész szervezet számára

Réz – kiegészítő támogatás a kollagén és elasztin szintézishez

A réz szabályozza a lizin-oxidáz funkcióit - egy enzim, amely a kollagén és az elasztin keresztkötéseinek kialakításáért felelős, és amely csak réz jelenlétében aktív. A kutatók továbbá megerősítették, hogy a réz, a C-vitamin és a cink a fehérjék, köztük a kollagén és elasztin szerkezetek újjáépítésében is szinergikusan hatnak. Emellett támogatja a pszichofizikai állapotot, a vas megfelelő szállítását és az energiaanyagcserét a szervezetben. Ezenkívül segít fenntartani a bőr és a haj megfelelő pigmentációját.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr9318383287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása