Szépségtapasz

2024.04.17. 13:12

Holistic Peptid Complex

Címkék: test mit egyek hogy szép legyek?

Az emberi test oszthatatlan egészként való megközelítése, melynek elemei egymásra hatnak, az egészség holisztikus megközelítésének alapja. Feltételezése szerint az egész testet rendszeresen ápolni kell, nem korlátozódhat csak az egyes testrészek legyengülésekor meghozott lépésekre.

Az új Holistic Peptide Complex egy speciálisan válogatott prémium kategóriás hatóanyag-összetételének feladata az immunrendszer megfelelő működésének támogatása, a szabadgyökök káros hatásainak kiküszöbölése, ezáltal az egész szervezet immunitásának serkentése megelőző jelleggel, az egészség holisztikus megközelítésének megfelelően.

holistic_peptid_drink.png

A Holistic Peptide Complex formula alapja a fagyasztva szárított halkollagén, amely bioaktív halkollagén peptidek formájában (300 mg a készítmény minden adagjában) rendkívül értékes fehérjét biztosít.

A terméket biológiailag aktív, rekord mértékben antioxidáns hatású és nagy felszívódású összetevőkkel egészítettük ki: Haematococcus pluvialis édesvízi algákból nyert asztaxantin és áfonya gyümölcskivonat (Vaccinium myrtillus).

A 3 fajta gomba tisztelgés a kínai orvoslás bölcsessége előtt, amely évszázadok óta használja ezeket az összetevőket az immunrendszer természetes támaszaként. A Holistic Peptide Complex Agaricus kivonatot (brazil gomba Agaricus blazei), Maitake (grifola frondosa) és Reishi (sárgás gomba, Ganoderma lucidum) tartalmaz.

A készítmény immunrendszerére gyakorolt hatását a 95% kurkumin tartalomra szabványosított kurkuma (Curcuma longa L.) és a fekete borsból származó piperin (Piper nigrum L.) szinergikus duója egészíti ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr9518383283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása