Szépségtapasz

2024.04.17. 13:14

Synbio Complex & Triphala Booster

Címkék: test mit egyek hogy szép legyek?

A piacon egyedülálló kombinációja két olyan étrend-kiegészítőnek, amelyek a szervezettel összhangban működnek, és támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését, a jó közérzetet, a mikrobióma állapotát és az ezzel járó komfortérzetet a hasüregben.

A Synbio Complex egy szinbiotikum, azaz egy probiotikum szinergikus kombinációja liofilizált baktériumtörzsek és egy prebiotikum (FOS) formájában.

A Triphala Booster egy évszázados ayurvédikus keverék három gyümölcs: Amla, Bibhitaki és Haritaka kivonataiból, természetes akácrosttal kiegészítve.

Bélrendszer egészsége egész szervezetre kihat!

A kiegyensúlyozott, változatos, jól megtisztított baktériumflórával rendelkező belek megfelelő működésének hatásai nem korlátozódnak csak az emésztőrendszerre.

A legújabb kutatások és tudományos publikációk bizonyítják, hogy a bélrendszer egészsége kulcsfontosságú az egész szervezet egészsége szempontjából. Azáltal, hogy gondoskodsz mikrobiomod állapotáról, gondoskodsz immunrendszeredről, szív- és érrendszeredről, erős csontjaidról, sőt, még szép bőrödről, dús hajadról és jó közérzetedről is.

A stresszel teli világban élés, a környezetszennyezés, a rostszegény, de nagy cukortartalmú étrend, valamint az antibiotikumokkal vagy szteroidokkal végzett kezelések a leggyakoribb okai a jótékony bélmikroflóra súlyos egyensúlyhiányának és rossz állapotának.

Természetközeli, többtörzses megoldás

A többtörzsű és magas koncentrációjú probiotikus baktérium célja, hogy reprodukálja a természetes mikrobiom jellemzőit, kiegészítse a kölcsönös működést és fokozza a SYNBIO COMPLEX jótékony hatását nem csak a belek és az emésztőrendszer állapotára, hanem az egészségre és a jó közérzetre is.

synbio_triphala_booster_caps.png

Triphala, vagyis ’ három gyümölcs’

három gyümölcsből származó kivonatok ayurvédikus keveréke, amely évszázadok óta ismert:

  • Amla (Emblica officinalis) – Indiai egres, antioxidánsok, flavonoidok, tanninok, karotinok és C-vitamin forrása
  • Bibhitaki (Terminalia bellirica) – bellrica mandula, fehérjék és értékes olajok: palmitin, olajsav és linolsav forrása
  • Haritaki (Terminalia chebula) – mandulavirág, tanninok, aminosavak és fruktóz forrása

Az ayurvédikus gyógynövénygyógyászat szerint a Triphala keveréket a szervezet tisztulási folyamatainak támogatására, súlycsökkentésre, az emésztési folyamatok szabályozására és a szervezet általános harmóniájának, az ún. a doshák, vagyis a három természeti erő (Vata - levegő, Pitta - tűz és Kapha - víz) egyensúlyának fenntartására használják, amely az Ayurveda feltételezései szerint meghatározza az egészséget és a jólétet.

Természetes akácrostot tartalmaz, amely - ideális feltételeket teremt a barátságos baktériumok kolóniáinak kialakulásához.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr9918383285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása