Szépségtapasz

2024.05.15. 16:19

SOS Skin Care

Címkék: arc test termék testápoló bőrápolás regeneráló wellU Larens well aging

4174d63437d023cd582337cf40efe2bd04778166-orig.png

Intenzíven regeneráló testápoló krém természetes peptidek komplexével, száraz és sérült bőr ápolására. Biopeptid Complex és Nutrivi víz alapú recept. Többek között halkollagén peptideket, kollagént, Ginkgo Bilobat és Aloét tartalmaz. A krém megfelelő szintű hidratálást és védelmet nyújt a külső tényezők ellen. Különösen ajánlott masszázshoz. Hidratálja, védi és gyengéden olajozza.

Tanácsunk:

A Larens SOS Skin Care ideális készítmény a várandós nők bőrének ápolására. Tökéletesen hidratál, gyengéden olajoz, erőssé, rugalmassá és nyúlásállóvá teszi a bőrt. Az SOS Skin Care tökéletes állagú masszírozáshoz, így, ha nincs ellenjavallat, napi (rendszeres!) rituálét ajánlunk gyengéd masszázzsal, amely véd a nem kívánt striák ellen, javítja a vérkeringést nem csak a has bőrén, hanem a mell, a fenék és a comb tájékán is.

f6252bd1c45d01f85dd54f56280f18a7c0bda59a-orig.png

Illatmentes változatban is kapható!

Elérhető a webshopban: SOS Skin Care

FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr3618405259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása