Szépségtapasz

2024.05.13. 16:32

Tavaszi készlet kisöprés a megújult webáruházban!

Címkék: táplálkozás egészség arc test akció kedvezmény leárazás termék relax étrendkiegészítő testápoló bőrápolás mit egyek hogy szép legyek? készletkisöprés wellU Larens wellaging Nutrivi Cannavi

designer_22.jpeg

Most 20-25%-kal olcsóbban veheted meg a szezon kedvenceit, amíg a készlet tart!

Május 10-én megújult a wellU webshopja (az ő termékeiket találod a mi oldalainkon is) és a hétvégi nagy akció után most egy hosszabb kifutású kedvezménnyel ünneplik az új webáruházat. Kiváló lehetőség, hogy ne csak egyedi termékeket vásároljunk, hanem az egymás hatását segítő termékcsoportokat csomagáron vásároljuk meg.

Az akció közvetlen linkje a következő:

KÉSZLETKISÖPRÉS - AKCIÓ

FONTOS! AZ AKCIÓT REGISZTRÁCIÓ UTÁN A SHOP/ %AKCIÓK MENÜPONTBAN TUDOD ELÉRNI!

Nézzük, mely termékek szerepelnek az akcióban (a termékek esetenként csak csomagban kedvezményesek, aktuális áruknak a fenti, akciós linken nézz utána!):

Nutrivi Peptimag Complex étrend-kiegészítő a magnézium három szerves, könnyen emészthető formáját, nyomelemeket: cinket és rézt kelát formájában, a magnézium felszívódását 20-40%-kal növelő B6-vitamint és fagyasztva szárított halkollagén peptideket tartalmaz, amelyek támogatják a természetes szöveti regenerációs folyamatokat, és a legújabb kutatások szerint támogatják az agy kognitív képességeit.

3 x magnézium

A magnézium három szerves formája: magnézium-diglicinát (kelát), a citromsav magnézium-sói (magnézium-citrát) és a magnézium-laktát ilyen kiválasztott arányban tökéletesen felszívódik a szervezetben a vékonybélből, és kíméli a gyomort.

Magnézium kiegészítés

Az izom- és idegrendszer működésének támogatása, a megfelelő energia-anyagcsere fenntartása. A megfelelő magnéziumszint csökkenti a fáradtságot, javítja a stresszel szembeni ellenállást, a kognitív folyamatok sebességét, valamint az egészséges csontozatot és fogakat.

Vízben feloldandó étrend-kiegészítő tasakokban. A Holistic Peptide Complex olyan prémium minőségű hatóanyagok speciálisan kiválasztott összetételét tartalmazza, amelyek célja, hogy a holisztikus egészségszemléletnek megfelelően, a megelőzés részeként támogassák az immunrendszer megfelelő működését, csökkentsék a szabad gyökök káros hatásait, és így serkentsék az egész szervezet immunitását.

A Holistic Peptide Complex formula alapja a fagyasztva szárított hal kollagén, amely bioaktív hal kollagén peptidek formájában rendkívül értékes fehérjét biztosít (300 mg a termék minden adagjában).

A terméket rekord antioxidáns erővel és nagy felszívódási képességgel rendelkező összetevők biológiailag aktív formáival egészítjük ki: a Haematococcus pluvialis édesvízi algából kivont astaxantinnal és fekete áfonya gyümölcskivonattal (Vaccinium myrtillus).

Ennek a formának köszönhetően egyetlen tasak már 7-9 kapszulányi, ezeket az összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítővel egyenértékű összetevőmennyiséget biztosít.

Egyedülálló bőrápoló termék az arcra, a testre, a hajra és a körmökre, amely regenerál és serkenti a regenerációt, hidratál, enyhíti az irritációkat, enyhíti a bőrproblémákat, táplál és frissít, valamint véd a külső tényezők ellen.

Az egyedülálló kozmetikum alapja a Biopeptid Complex - bioaktív halikollagén peptidek szabadalmaztatott komplexe. A készítményt szinergikusan egészíti ki többek között a kolloid ezüst, a Hydromanil™ és a biotin.

Tartsa mindig magánál, használja olyan gyakran, amilyen gyakran csak szüksége van rá.

Intenzíven regeneráló testápoló krém természetes peptidek komplexével, száraz és sérült bőr ápolására. Biopeptid Complex és Nutrivi víz alapú recept. Többek között halkollagén peptideket, kollagént, Ginkgo Bilobat és Aloét tartalmaz. A krém megfelelő szintű hidratálást és védelmet nyújt a külső tényezők ellen. Különösen ajánlott masszázshoz. Hidratálja, védi és gyengéden olajozza.

Tanácsunk:

A Larens SOS Skin Care ideális készítmény a várandós nők bőrének ápolására. Tökéletesen hidratál, gyengéden olajoz, erőssé, rugalmassá és nyúlásállóvá teszi a bőrt. Az SOS Skin Care tökéletes állagú masszírozáshoz, így, ha nincs ellenjavallat, napi (rendszeres!) rituálét ajánlunk gyengéd masszázzsal, amely véd a nem kívánt striák ellen, javítja a vérkeringést nem csak a has bőrén, hanem a mell, a fenék és a comb tájékán is.

A Revicoll MAX többfunkciós étrend-kiegészítő gazdag omega-3 zsírsavakban, aminosavakban, peptidekben és halkollagénben, valamint A-, D-, E-, K-vitaminban. Ez az utóbbi vitamin, K2 MK-7 formájában lehetővé teszi a D-vitamin és a kalcium páros helyes felszívódását.

A készítmény új formulája akár 33%-kal több halolajat tartalmaz, így - az egészséghez szükséges Omega 3 zsírsavak fokozott koncentrációját.

Egy Revicoll Max kapszula 400 mg halolajat tartalmaz, amely 240 mg Omega 3-at (DHA és EPA) tartalmaz – az esszenciális telítetlen EFA-k közé tartozó hosszú szénláncú zsírsavat.

Komplementáris és komplett - zsírban oldódó A, D, E, K vitaminok teljes készletét és egy "csepp zsírt" tartalmaz halolaj formájában, ami hasznos a megfelelő felszívódásukhoz.

A kapszula zöld színe a klorofillinnek, egy természetes színezéknek, azaz egy klorofill származéknak köszönhető.

Fagyasztva szárított hal kollagént tartalmaz fagyasztva szárított borsóval, kiegészítve csipkebogyó kivonattal, rendkívül gazdag C-vitamin forrással és halcsontokból származó természetes aminosav-ásványi anyag komplexszel.

A kollagén egy olyan fehérje, amely a bőr, a porcmátrix (95%) és a kötőszövet építőköveit alkotja, ezért a Nutrivi Collagen Boosterhez 200 adtunk borsóval.

A halak bőréből kivont alapanyag kivételesen nagy mennyiségű jelző peptidet tartalmaz. Ezek feladata a fibroblasztok, azaz a kötőszöveti sejtek munkájának serkentése, amelyek a bőrben az elasztin és a kollagén képződéséért felelősek.

Könnyű állagú krém mindennapi használatra, egyenetlen arcszínű bőrre. A speciálisan kifejlesztett PIGMENT CONTROL FORMULA halkollagén peptideket tartalmaz liposzómákban, bakuchiolt, C-vitamint stabil formában és kojsavat.

Az Anti Spot Face Cream rendszeres használata eltünteti a különböző eredetű pigmentfoltokat: hormonális, aknés hegek, napfény okozta és időskori bőr elszíneződéseket.

A Rich Cream Hands & Feet formula válogatott hatóanyagokban gazdag, regenerál és azonnali enyhülést hoz még a nagyon száraz, érdes és repedezett bőr esetében is. A 10% koncentrációjú karbamid tökéletesen hidratálja és puhítja, de nem hámlasztja túlzottan az epidermiszt.

A Rich Cream rendszeres használatának hatása puha, sima és táplált kéz- és lábbőr. Ennek a speciális küldetésre szánt kozmetikumnak köszönhetően megfeledkezhet a bőr érdességéről és a mosószerek gyakori használatából eredő irritációról. Használja a Rich Cream-et olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretné. A készítmény azonnal felszívódik, aminek köszönhetően a felvitel után azonnal visszatérhet az adott feladathoz.

Ápoló, tápláló és védő tulajdonságokkal rendelkező olajok összetétele. Az összetétel alapja a 100%-ban természetes, finomítatlan sárgarépa gyökér, mandula, rizs, málnamag, búzacsíra és olívaolaj.

Rendkívül gazdag antioxidáns hatású béta-karotinban és telítetlen zsírsavakban és pl. E, A vitaminokban. Természetesen véd az UVA és UVB sugarak ellen, kisimítja, puhítja és tonizálja a hámréteget. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, nyugtatja és szabályozza a problémás bőr állapotát.

Gyengéd barnító hatást kölcsönöz a bőrnek. Nem tömíti el a pórusokat, nem hagy zsíros filmréteget a bőrön. Használható önmagában vagy a napi ápolás és fényvédelem kiegészítéseként. Illatanyag-adalék nélkül.

A kendermagból származó kannabidiol (CBD), kannabigerol (CBG) és kísérő kannabinoidok, terpének és flavonoidok természetes összetétele. A Cannavi by Nutrivi aranyszínű olaja értékes támogatást nyújt a holisztikus gondoskodás szokásainak kialakításában a nagyszerű forma és a jó közérzet érdekében. Már napi háromszor két csepp fogyasztása is lehetővé teszi, hogy teljes mértékben értékelje a természet keze alól kikerült remekművet, a Cannabis sativa növényt.

A Cannabis sativa L. kender növényben, amelyből a PREMIUM CANNAVI BY NUTRIVI olaj alapanyagát nyerjük, több mint 520 különböző csoportba tartozó vegyületet azonosítottak: flavonoidokat, dihidrostilbéneket, fenantréneket, spiroindánokat és a növény legjellemzőbb kannabinoidjait. 

A kenderben több mint 100 ilyen anyag található, a legismertebbek a CBD, az egyre intenzívebben kutatott CBG, valamint a CBDV és a CBN. Az Európában alkalmazott legmodernebb krio-hibrid gyártási technológia lehetővé teszi, hogy a kenderből gazdag prémium, teljes spektrumú (CBD+) kivonatot nyerjünk.

Ez a fitokannabinoidok, terpenoidok és flavonoidok esszenciája - a legtökéletesebb, mert a természet tervezte. A CBD, CBG, CBDV, CBN a terpénekkel együtt szinergikus hatást fejtenek ki az olajban. A Cannavi nem rendelkezik pszichoaktív hatással, ezért használata biztonságos. A termékben lévő THC nyomelemnyi koncentrációját a gyártás minden szakaszában részletes elemzésnek vetjük alá. Az olajat az Európai Unióban termesztett kenderből állítjuk elő.

Ez egy komplett táplálékkiegészítő, amely kétfázisú formulájának köszönhetően harmóniában működik a szervezet cirkadián ritmusával. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint az ashwagandha, amely támogatja a vitalitást nappal, és a komló, amely segít az éjszakai elalvásban.

A Day kapszulák egyedülálló összetételű kivonatok a nap jó kezdéséhez. Rózsásvarjúháj tartalmának köszönhetően támogatják az általános mentális állapotot a nap köszöntésekor. Feladatuk az idegrendszer támogatása a kurkumának köszönhetően, a vitalitás és a jó közérzet növelése az ashwagandhának köszönhetően, a kognitív funkciók támogatása egész nap a ginkgo bilobának köszönhetően.

A Night kapszula természetes növényi kivonatok készlete lefekvés előtt, mely komló tartalmának köszönhetően segíti az elalvást, chlorella tartalmának köszönhetően pedig támogatja a nehézfémek szervezetből való kiürülését, az immunrendszer működését, és segít megnyugtatni az irritált bélfalakat. A kapszulákban található kivonatok hozzájárulnak a szinergikus hatáshoz, vagyis az egyes összetevők hatásának kölcsönös erősítéséhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr2818403649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása