Szépségtapasz

2024.04.14. 14:11

Tavaszi detox, kívül-belül

Címkék: környezetvédelem detox fenntarthatóság tonizálás bőrtisztítás

_9a566489-c104-4ebb-9452-564ab4d8ed20.jpg

Bár már megmutatta a magát a nyár, az elmúlt napok fájdalmas figyelmeztetésként is értelmezhetők: hamarosan érkezik a fürdőruhaszezon.

A tél nyomainak eltüntetését soha nem lehet elég korán elkezdeni (lehetne például megelőzni is, de ezzel majd ősszel foglalkozunk…), de soha nincs késő!

Mi mindenképpen olyan termékeket kerestünk, melyek magas hatékonyságú, könnyen felszívódó, természetes hatóanyagokat tartalmaznak, emellett környezetbarát és állatkísérlet-mentes technológiával készülnek.

Ez magával hozza azt is, hogy itt, Közép-Kelet Európában kezdtük a kutatást, és csodával határos módon találtunk egy céget, mely minden kritériumnak megfelel, sőt: egyes hatóanyagokat, például a halkollagén kinyerésére szolgáló hal, a busa és az amúr bőrét magyar biogazdaságból szerzik be.

Termékeikről és a technológiáról egy sorozatban számolunk be, de segítünk termékeik megismerésében és akár a beszerzésében is – csatlakozhatsz heti rendszerességgel megrendezett webináriumainkhoz, így az otthonod kényelméből, de akár a parkban vagy utazás közben is megismerkedhetsz ezekkel a termékekkel, illetve a bennük található hatóanyagokkal.

A tavaszi detox témakörét három oldalról járjuk körbe a jövő héten (április 18-án, 20 és 21 óra között):

  • Bőrtisztítás – bőr előkészítése (most erről olvashatsz részletesen)
  • Detox maszkok, peelingek, krémek és szérumok (hétfő)
  • Tisztítás belülről – tisztító drinkek és bélflóra regenerálás (kedd)

Az első lépés a bőrtisztítás és a bőr előkészítése – ebben a témakörben a Larens következő készítményeivel ismerkedhettek meg:

larens_set1.png

MICELLAR LOTION

Gyengéd micellás folyadék a szemsmink eltávolítására és arctisztításra. A kozmetikum speciális formulája már a tisztítás során optimális bőrápolást biztosít. A testápoló zsírsavészterek micelláit tartalmazza, amelyek a bőrrel érintkezve megkötik a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, és teljesen eltávolítják azokat a bőrfelszínről.

A Larens Micellar Lotion rendkívül hatékony, mégis gyengéd: nem irritálja a szemet, eltávolítja még a vízálló sminket is, miközben tonizálja és hidratálja a bőrt. Az ezüstkolloid jelenlétének köszönhetően antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Parabénmentes. könnyű, zsírosmentes textúrája és csodás illata van.

COLLAGEN PEPTIDE FACE & BODY WASH

Regeneráló és tápláló gél az arc és a test bőrének tisztításához. Gyengéden, de hatékonyan tisztítja a bőrt, miközben tápláló hatást biztosít. A természetes peptidek, a makadámiaolaj és a tengeri ásványok szinergiája serkenti a mikrokeringést, megfelelő hidratálást biztosít a bőrnek, mélyen táplálja és feszesíti a bőrt. Az aloe, allantoin és D-panthenol csillapítják az irritációt és regenerálnak. Tisztává, üdévé és puha tapintásúvá varázsolja a bőrt.

Hatóanyagok: Biopeptid Complex, makadámiaolaj, allantoin és D-panthenol, aloe levél kivonat (Aloe babadensis), Fucus vesiculosus (hólyagmoszat) alga kivonat, tengeri ásványok

REPAIR MILK

A LARENS REPAIR+ MILK sminklemosó tej egy aktív tisztító és helyreállító készítmény. Egy újabb lépéssel gazdagítja a mindennapi ápolást a tökéletes hidratálás és a bőr mélytáplálása felé. 

Nagyon hatékonyan és gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a bőrről, és eltávolítja még az erős sminket is. Ez többek között a tápláló rizsolajnak köszönhető, amely erősíti a készítmény tisztító tulajdonságait.

Liposzómás kollagént tartalmaz, amely már az arctisztítás szakaszában helyreállító hatású. A kókuszvíznek és a laktobionsavnak köszönhetően a tej láthatóan világosítja és kisimítja a bőrt, így szatén simaságú lesz (ún. Satin Effect).

Az ásványi anyagokban (kálium, kalcium, foszfor), B-vitaminokban (B1, B2, B3, B5, B6), C-vitaminban és endogén aminosavakban (fenilalanin, lizin, triptofán és hisztidin) gazdag kókuszvíz anyagok és vitaminok koktéljával frissíti fel a bőrt.

 A termék nem egy, hanem kétféle: magas és alacsony molekulatömegű hialuronsavnak köszönhetően tökéletesen hidratálja a bőrt.  A tejet allantoinnal dúsították, amely enyhítő borogatásként megnyugtatja a bőrt és felkészíti a további ápolásra.

A készítmény hatóanyagait úgy választották ki, hogy szinergikusan működjenek az optimális hatás elérése érdekében: tisztítják, hidratálják, táplálják, erősítik és nyugtatják a bőrt.

A kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas. Használja, különösen, ha a bőre száraz, fáradt, érdes és nem hidratált.

Parabén, PEG, fenoxietanol, nejlon, alumínium, PVP, SLS és mikroműanyag – mentes.

REPAIR TONER

A LARENS REPAIR+ TONER egy tonizáló és regeneráló készítmény. Savas reakciója visszaállítja a bőr természetes pH-értékét, védve a baktériumok szaporodása és a mikrobiális egyensúly felborulása ellen. Kollagént tartalmaz, amely már a tonizálás szakaszában regeneráló hatású. A laktobionsavnak köszönhetően a tonik láthatóan világosítja és kisimítja a bőrt, így szatén sima lesz (ún. Satin Effect). Az ázsiai gázló kivonat jelenléte tökéletes hidratálást biztosít. A tonikot bőrnyugtató allantoinnal és D-panthenollal dúsították, amelyek nyugtató borogatáshoz hasonlóan felkészítik a bőrt a további ápolásra. A Biopeptid Complexben található halkollagén peptidek irritációt gátló hatással is rendelkeznek, amelyek serkentik a regenerációt és megfiatalítják a bőrt.

A Larens Repair+ Toner 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, a maradék 3% biztosítja a felvitel kényelmét és a készítmény tartósságát.

A kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas. Használja, különösen, ha a bőre száraz, fáradt, érdes és nem hidratált. Ha kerüli a parabéneket, PEG-eket, fenoxietanolt, nejlont, alumíniumot, PVP-t, SLS-t és mikroműanyagokat tartalmazó kozmetikumokat, akkor a Larens Repair+ Toner tökéletes lesz az Ön számára.

BIOPEPTID SERUM SPRAY

A Biopeptide Serum Spray egy szabadalmaztatott biopeptid komplexen alapuló egyedülálló összetételű kozmetikai szer. Felbecsülhetetlen értéke a multifunkcionalitás, amely mind az alkalmazások sokféleségéből, mind a hatásspektrumból adódik. Praktikus, univerzális formában arc-, test- és hajápolásra megalkotott készítmény, melynek hatóanyagkészlete úgy van összeállítva, hogy háromféleképpen működjön: regenerálás, táplálás és védelem. A Biopeptide Complex, amely a Biopeptid Serum Spray alapja, aktív oligo- és polipeptidek gyűjteménye. A forradalmi anyagokat - amelyeknek felfedezése a Larens cosmeceuticals kezdete - hamar felismerték a kozmetológia és az orvostudomány jövőjeként az öregedésgátlás területén. A peptidek háromféleképpen működnek: jelzés - impulzust adnak és serkentik a fibroblasztokat kollagén és elasztin termelésére, relaxálás - úgynevezett "ráncvasaló" - ellazítja az izmokat, melyek feszültsége mimikai ráncokat eredményez, szállítás – továbbítja a szérumot a bőrbe, aminek köszönhetően a regeneráció, a táplálás és a védelem az alapoknál kezdődik.

A szérum jótékony hatásának további fokozása érdekében a kozmetikai készítmény egy egyedülálló hatóanyag-hordozón – a Nutrivi vízen – alapul. A kizárólag a gyártó számára kifejlesztett víz egyedisége hatszögletű szerkezetében rejlik. Ennek köszönhetően a víz nemcsak a tápanyagok sejtekbe történő szállítását támogatja, hanem hidratálja és megtisztítja azokat a nehézfémektől. A szérum megalkotásának ötlete az volt, hogy a 21. század bőrének igényeinek megfelelő, teljes körű ápolást biztosító terméket hozzunk létre. Így az ezüstkolloid hozzáadása kiegészíti a kozmetikumot antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással, a fiatalság vitaminjának is nevezett biotin pedig gondoskodik a körmök és a haj állapotáról, erősíti és megakadályozza a kihullást.

 

Ha szeretnél velünk tartani a csütörtöki webináriumon, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot!

Ha máris vásárolni szeretnél, a következő linken megteheted: Főoldal - wellU.eu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr4618380841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása