Szépségtapasz

2024.05.21. 19:43

Bio Renew Serum - dehidratált, rugalmasságát és ragyogását vesztett bőrre

Címkék: arc arcápolás termék bőrápolás bőrszárazság wellU Larens wellaging

Innovatív szérum kivételesen gazdag, 100%-ban természetes összetétellel. Olyan bőr számára készült, amely feszességet igényel, dehidratált, valamint rugalmasságát és ragyogását vesztett.

 

16b630181ce7236141b73af040f1c0d5608116f7-orig.png

A recept a BIO RENEW koncepción alapul, amely három forradalmi komplexből áll: BIO-Placenta növényi placentából származó bioaktív növekedési faktorok komplexével, Biopeptid Complex regeneráló hal kollagén peptidek és Phytodermina H Lifting® tele lifting oligoszacharidokkal. Hatásukat más, szinergikusan kiválasztott összetevők egészítik ki, amelyeknek fő feladata a bőr mélyrehható hidratálása és hidratáltságának javítása, a bőr emelése és simítása, a szerkezeti veszteségek kiegészítése, valamint a regeneráció és a védelem.
Tudjuk, hogy a készítmény összetétele szempontjából mennyire fontos a biztonságos kiegészítő anyagok kiválasztása. Éppen ezért a BIO RENEW szérum 100%-ban természetes összetételű. A recept kizárólag természetes emulgeálószereket és kondicionáló vegyületeket tartalmaz. Olyan anyagokat választottunk ki, mint például a pentiol eco, amely ápoló hatásán (mint pl. hidratálás vagy a szérum összetevőinek bőrgáton keresztül történő bejutásának növelése) túl megfelelő koncentrációban alkalmazva megvédi a készítményt a gombák, penészgombák vagy baktériumok kialakulásától.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr5818410201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása