Szépségtapasz

2024.05.15. 16:41

Larens Golden Oil

Címkék: egészség arc vitaminok bőrápolás bőrszárazság wellU Larens UVA/UVB védelem

2324b0c50516efdae729c3b4ad2b6f243142a7a4-orig.png

Ápoló, tápláló és védő tulajdonságokkal rendelkező olajok összetétele. Az összetétel alapja a 100%-ban természetes, finomítatlan sárgarépa gyökér, mandula, rizs, málnamag, búzacsíra és olívaolaj.

Rendkívül gazdag antioxidáns hatású béta-karotinban és telítetlen zsírsavakban és pl. E, A vitaminokban. Természetesen véd az UVA és UVB sugarak ellen, kisimítja, puhítja és tonizálja a hámréteget. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, nyugtatja és szabályozza a problémás bőr állapotát.

Gyengéd barnító hatást kölcsönöz a bőrnek. Nem tömíti el a pórusokat, nem hagy zsíros filmréteget a bőrön. Használható önmagában vagy a napi ápolás és fényvédelem kiegészítéseként. Illatanyag-adalék nélkül.

Elérhető a webshopban: Larens Golden Oil

FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr2218405295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása