Szépségtapasz

2024.04.17. 12:58

Nutrivi DetoxUP

Címkék: test mit egyek hogy szép legyek?

„Zöld méregtelenítő” típusú koktél. Természetes növényi kivonatok és hatóanyagok összetétele a szervezet napi méregtelenítő és tisztító folyamatainak támogatására. Olyan összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek támogatják: az anyagcsere-folyamatok szabályozását, a vércukorszint szabályozását, a vese- és a májműködés szabályozását. Antioxidáns, méregtelenítő klorofillin, vitalizáló vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása. Támogatja a szervezetet az egészség megőrzésében, a jó közérzetre, könnyedségre és vitalitásra való törekvésben.

nutrivi_detox_up.png

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a DetoxUP zöld koktél?

Cactinea™ (fügekaktusz kivonat), lucerna gyógynövény kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, réz), fehér eperfa levél kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, 1-dezoxinojirimicin (1-DNJ), réz), inulin (természetes prebiotikum), chlorella (50%-os sztenderdizált fehérjére), fodros kel növényi kivonat, brokkoli növényi kivonat, spenótlevél kivonat, zöldpetrezselyem levél kivonat, csalán növényi kivonat, Lynside® Forte Se+ 2000 (szelénnel dúsított inaktivált élesztő).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr4518383255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása