Szépségtapasz

2024.04.17. 12:51

Tisztítás belül – az ideális testsúly és a jó közérzet elérése érdekében

_8563cb7d-fc2c-4f20-8291-f4f28b707d47.jpg

A bőr tisztítása nem hoz hosszú távú, pozitív eredményt az emésztőrendszer és a szervezet tisztítása, regenerálása nélkül. Ebben a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nagy segítségünkre lehetnek az adalékanyagmentes, vitalizáló táplálékkiegészítők – most ezekről lesz szó.

A három pillérre épülő kúra jutalma a szép bőr mellett a súlyvesztés, a pihentető alvás, a rugalmas, teherbíró test és az „agyködmentes”, tiszta elme és a jó kedélyállapot lesz.

Olyan termékeket kerestünk, melyek magas hatékonyságú, könnyen felszívódó, természetes hatóanyagokat tartalmaznak, emellett környezetbarát és állatkísérlet-mentes technológiával készülnek.

Ez magával hozza azt is, hogy itt, Közép-Kelet Európában kezdtük a kutatást, és csodával határos módon találtunk egy céget, mely minden kritériumnak megfelel, sőt: egyes hatóanyagokat, például a halkollagén kinyerésére szolgáló hal, a busa és az amúr bőrét magyar biogazdaságból szerzik be.

Termékeikről és a technológiáról egy sorozatban számolunk be, de segítünk termékeik megismerésében és akár a beszerzésében is – csatlakozhatsz heti rendszerességgel megrendezett webináriumainkhoz, így az otthonod kényelméből, de akár a parkban vagy utazás közben is megismerkedhetsz ezekkel a termékekkel, illetve a bennük található hatóanyagokkal.

A tavaszi detox témakörét három oldalról járjuk körbe ezen a héten (április 18-án, 20 és 21 óra között):

 nutrivi_detox_up.png

Nutrivi DetoxUP 

„Zöld méregtelenítő” típusú koktél. Természetes növényi kivonatok és hatóanyagok összetétele a szervezet napi méregtelenítő és tisztító folyamatainak támogatására. Olyan összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek támogatják: az anyagcsere-folyamatok szabályozását, a vércukorszint szabályozását, a vese- és a májműködés szabályozását. Antioxidáns, méregtelenítő klorofillin, vitalizáló vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása. Támogatja a szervezetet az egészség megőrzésében, a jó közérzetre, könnyedségre és vitalitásra való törekvésben.

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a DetoxUP zöld koktél?

Cactinea™ (fügekaktusz kivonat), lucerna gyógynövény kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, réz), fehér eperfa levél kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, 1-dezoxinojirimicin (1-DNJ), réz), inulin (természetes prebiotikum), chlorella (50%-os sztenderdizált fehérjére), fodros kel növényi kivonat, brokkoli növényi kivonat, spenótlevél kivonat, zöldpetrezselyem levél kivonat, csalán növényi kivonat, Lynside® Forte Se+ 2000 (szelénnel dúsított inaktivált élesztő).

holistic_peptid_drink.png

Holistic Peptid Complex

 

Az emberi test oszthatatlan egészként való megközelítése, melynek elemei egymásra hatnak, az egészség holisztikus megközelítésének alapja. Feltételezése szerint az egész testet rendszeresen ápolni kell, nem korlátozódhat csak az egyes testrészek legyengülésekor meghozott lépésekre.

Az új Holistic Peptide Complex egy speciálisan válogatott prémium kategóriás hatóanyag-összetételének feladata az immunrendszer megfelelő működésének támogatása, a szabadgyökök káros hatásainak kiküszöbölése, ezáltal az egész szervezet immunitásának serkentése megelőző jelleggel, az egészség holisztikus megközelítésének megfelelően.

A Holistic Peptide Complex formula alapja a fagyasztva szárított halkollagén, amely bioaktív halkollagén peptidek formájában (300 mg a készítmény minden adagjában) rendkívül értékes fehérjét biztosít.

A terméket biológiailag aktív, rekord mértékben antioxidáns hatású és nagy felszívódású összetevőkkel egészítettük ki: Haematococcus pluvialis édesvízi algákból nyert asztaxantin és áfonya gyümölcskivonat (Vaccinium myrtillus).

A 3 fajta gomba tisztelgés a kínai orvoslás bölcsessége előtt, amely évszázadok óta használja ezeket az összetevőket az immunrendszer természetes támaszaként. A Holistic Peptide Complex Agaricus kivonatot (brazil gomba Agaricus blazei), Maitake (grifola frondosa) és Reishi (sárgás gomba, Ganoderma lucidum) tartalmaz.

A készítmény immunrendszerére gyakorolt hatását a 95% kurkumin tartalomra szabványosított kurkuma (Curcuma longa L.) és a fekete borsból származó piperin (Piper nigrum L.) szinergikus duója egészíti ki.

synbio_triphala_booster_caps.png

Synbio Complex & Triphala Booster

A piacon egyedülálló kombinációja két olyan étrend-kiegészítőnek, amelyek a szervezettel összhangban működnek, és támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését, a jó közérzetet, a mikrobióma állapotát és az ezzel járó komfortérzetet a hasüregben.

A Synbio Complex egy szinbiotikum, azaz egy probiotikum szinergikus kombinációja liofilizált baktériumtörzsek és egy prebiotikum (FOS) formájában.

A Triphala Booster egy évszázados ayurvédikus keverék három gyümölcs: Amla, Bibhitaki és Haritaka kivonataiból, természetes akácrosttal kiegészítve.

Bélrendszer egészsége egész szervezetre kihat!

A kiegyensúlyozott, változatos, jól megtisztított baktériumflórával rendelkező belek megfelelő működésének hatásai nem korlátozódnak csak az emésztőrendszerre.

A legújabb kutatások és tudományos publikációk bizonyítják, hogy a bélrendszer egészsége kulcsfontosságú az egész szervezet egészsége szempontjából. Azáltal, hogy gondoskodsz mikrobiomod állapotáról, gondoskodsz immunrendszeredről, szív- és érrendszeredről, erős csontjaidról, sőt, még szép bőrödről, dús hajadról és jó közérzetedről is.

A stresszel teli világban élés, a környezetszennyezés, a rostszegény, de nagy cukortartalmú étrend, valamint az antibiotikumokkal vagy szteroidokkal végzett kezelések a leggyakoribb okai a jótékony bélmikroflóra súlyos egyensúlyhiányának és rossz állapotának.

Természetközeli, többtörzses megoldás

A többtörzsű és magas koncentrációjú probiotikus baktérium célja, hogy reprodukálja a természetes mikrobiom jellemzőit, kiegészítse a kölcsönös működést és fokozza a SYNBIO COMPLEX jótékony hatását nem csak a belek és az emésztőrendszer állapotára, hanem az egészségre és a jó közérzetre is.

Triphala, vagyis ’ három gyümölcs’

három gyümölcsből származó kivonatok ayurvédikus keveréke, amely évszázadok óta ismert:

  • Amla (Emblica officinalis) – Indiai egres, antioxidánsok, flavonoidok, tanninok, karotinok és C-vitamin forrása
  • Bibhitaki (Terminalia bellirica) – bellrica mandula, fehérjék és értékes olajok: palmitin, olajsav és linolsav forrása
  • Haritaki (Terminalia chebula) – mandulavirág, tanninok, aminosavak és fruktóz forrása

Az ayurvédikus gyógynövénygyógyászat szerint a Triphala keveréket a szervezet tisztulási folyamatainak támogatására, súlycsökkentésre, az emésztési folyamatok szabályozására és a szervezet általános harmóniájának, az ún. a doshák, vagyis a három természeti erő (Vata - levegő, Pitta - tűz és Kapha - víz) egyensúlyának fenntartására használják, amely az Ayurveda feltételezései szerint meghatározza az egészséget és a jólétet.

Természetes akácrostot tartalmaz, amely - ideális feltételeket teremt a barátságos baktériumok kolóniáinak kialakulásához.

peptimag_complex.png

Peptimag Complex

Nutrivi Peptimag Complex étrend-kiegészítő a magnézium három szerves, könnyen emészthető formáját, nyomelemeket: cinket és rézt kelát formájában, a magnézium felszívódását 20-40%-kal növelő B6-vitamint és fagyasztva szárított halkollagén peptideket tartalmaz, amelyek támogatják a természetes szöveti regenerációs folyamatokat, és a legújabb kutatások szerint támogatják az agy kognitív képességeit.

3 x magnézium

A magnézium három szerves formája: magnézium-diglicinát (kelát), a citromsav magnézium-sói (magnézium-citrát) és a magnézium-laktát ilyen kiválasztott arányban tökéletesen felszívódik a szervezetben a vékonybélből, és kíméli a gyomort.

Magnézium kiegészítés

Az izom- és idegrendszer működésének támogatása, a megfelelő energia-anyagcsere fenntartása. A megfelelő magnéziumszint csökkenti a fáradtságot, javítja a stresszel szembeni ellenállást, a kognitív folyamatok sebességét, valamint az egészséges csontozatot és fogakat.

250 mg magnézium – optimális adag

Egy adag magnézium a Peptimag Complexben a napi szükséglet 67%-át elégíti ki.

Ez a mennyiség jótékony hatással van az egészségre, nem fokozza a bélperisztaltikát, és az érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezők jól tolerálják.

Magnézium, réz, cink – megfelelően összeállított szinergia

A trió rendkívül fontos a szervezet megfelelő működéséhez. Bioaktív nyomelemek piaci viszonylatban egyedülálló kombinációja, tökéletes arányban.

A komplexum különösen fontos azoknak, akik szeretnék enyhíteni a stressz hatásait, bőrproblémákkal és fokozott hajhullással küzdenek. Fontosak a sportolók étrendjében - ezek a mikroelemek szükségesek az izomzat megfelelő működéséhez, felépítéséhez, és az edzés után megnő az igény irántuk. A magnézium, a cink és a réz hozzájárul a jobb, regeneráló alváshoz, támogatja a tesztoszterontermelést és támogatja az immunitást.

3 x kelát

Az elemek kelát formái - magnézium-diglicinát, cink-diglicinát, réz-diglicinát gyorsabb és jobb felszívódást biztosítanak a szervezetben.

B6-vitamin a nagyobb hatékonyságért

20-40%-kal növeli a magnézium felszívódását, támogatja az ideg-, hormon- és immunrendszer működését, segít csökkenteni a fáradtság- és kimerültségérzetet, csökkenti a stresszt. Növeli a szervezet oxigénellátását (részt vesz a hemoglobin termelésben), és szabályozza a cisztein szintjét (érelmeszesedés megelőzése).

Fagyasztva szárított halkollagén peptidek – erősítik az agyat

Az idegrendszer és az agy kognitív funkcióinak további támogatása. A fagyasztva szárított halkollagén késlelteti a szövetek lebomlását, beleértve az idegrendszert is. A Peptimag Complex 100 mg fagyasztva szárított halkollagén peptid a Holistic Peptide Complex-szel vagy a Collagen Boosterrel kombinálva erős támogatást nyújt az egész szervezet számára

Réz – kiegészítő támogatás a kollagén és elasztin szintézishez

A réz szabályozza a lizin-oxidáz funkcióit - egy enzim, amely a kollagén és az elasztin keresztkötéseinek kialakításáért felelős, és amely csak réz jelenlétében aktív. A kutatók továbbá megerősítették, hogy a réz, a C-vitamin és a cink a fehérjék, köztük a kollagén és elasztin szerkezetek újjáépítésében is szinergikusan hatnak. Emellett támogatja a pszichofizikai állapotot, a vas megfelelő szállítását és az energiaanyagcserét a szervezetben. Ezenkívül segít fenntartani a bőr és a haj megfelelő pigmentációját.

Ha szeretnél velünk tartani a csütörtöki webináriumon, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot!

Ha máris vásárolni szeretnél, a következő linken megteheted: Főoldal - wellU.eu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr4318382985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása