Szépségtapasz

2024.05.15. 16:28

Collagen Booster – kapszula, 60 db

Címkék: táplálkozás arc test termék étrendkiegészítő wellbeing mit egyek hogy szép legyek? wellU wellaging Nutrivi

f689218c9c4e4ab9a3be13d16dba484a26ec0bef-orig.jpg

Fagyasztva szárított hal kollagént tartalmaz fagyasztva szárított borsóval, kiegészítve csipkebogyó kivonattal, rendkívül gazdag C-vitamin forrással és halcsontokból származó természetes aminosav-ásványi anyag komplexszel.

A kollagén egy olyan fehérje, amely a bőr, a porcmátrix (95%) és a kötőszövet építőköveit alkotja, ezért a Nutrivi Collagen Boosterhez 200 adtunk borsóval.

A halak bőréből kivont alapanyag kivételesen nagy mennyiségű jelző peptidet tartalmaz. Ezek feladata a fibroblasztok, azaz a kötőszöveti sejtek munkájának serkentése, amelyek a bőrben az elasztin és a kollagén képződéséért felelősek.

Elérhető a webshopban: Collagen Booster 

FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr4718405273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása