Szépségtapasz

2024.05.15. 16:24

Revicoll MAX Omega Plus kapszula, 60 db

Címkék: táplálkozás egészség arc test termék étrendkiegészítő bőrápolás wellbeing mit egyek hogy szép legyek? wellU wellaging Nutrivi

7f56ebc91d0fac861cffa77af3b1841c01885336-orig.png

A Revicoll MAX többfunkciós étrend-kiegészítő gazdag omega-3 zsírsavakban, aminosavakban, peptidekben és halkollagénben, valamint A-, D-, E-, K-vitaminban. Ez az utóbbi vitamin, K2 MK-7 formájában lehetővé teszi a D-vitamin és a kalcium páros helyes felszívódását.

A készítmény új formulája akár 33%-kal több halolajat tartalmaz, így - az egészséghez szükséges Omega 3 zsírsavak fokozott koncentrációját.

Egy Revicoll Max kapszula 400 mg halolajat tartalmaz, amely 240 mg Omega 3-at (DHA és EPA) tartalmaz – az esszenciális telítetlen EFA-k közé tartozó hosszú szénláncú zsírsavat.

Komplementáris és komplett - zsírban oldódó A, D, E, K vitaminok teljes készletét és egy "csepp zsírt" tartalmaz halolaj formájában, ami hasznos a megfelelő felszívódásukhoz.

A kapszula zöld színe a klorofillinnek, egy természetes színezéknek, azaz egy klorofill származéknak köszönhető.

Elérhető a webshopban: Revicoll MAX Omega Plus

FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr418405267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása