Szépségtapasz

2024.05.21. 18:37

Lifting Detox+ Face Cream - a "zöld energia" vitalizáló ereje

Címkék: arc arcápolás termék antioxidáns bőrápolás detox wellU Larens wellaging

Lifting és méregtelenítő hatású intenzív krém feszesítést igénylő, fáradt, szürke színű bőr ápolására.

 

c3cc6d9027f600b8ce2293dac609343a3bb12fe7-orig.png

A "zöld energia" vitalizáló ereje
A krém energizáló zöld színe* a jótékony algakivonatokból - spirulina és chlorella – származó klorofillnak köszönhető. A „természetes zöld energiának” nevezett klorofill méregteleníti, tisztítja és vitalizálja a sejteket. Éppen ezért a Lifting Detox+ arckrém tökéletes a 21. századi, stressznek, környezetszennyezésnek és tápanyaghiánynak kitett bőr ápolására.
A két alga nemcsak az antioxidáns és a méregtelenítő hatás kettős erejét képviseli, hanem ettől még sokkal többet. Nagy adag élénkítő elektrolitot, ásványi anyagot és vitamint biztosítanak a bőrnek. A bőr sejtszinten regenerálódik, ragyogóvá válik, csökkennek a fáradtság jeleit, a színe pedig egészséges és egyenletes lesz. 
Fiatalító lifting és hidratáló formula
Az egyedülálló Liposomal Collagen Complex - a liposzómákban található halkollagén peptidek koktélja a Phytodermina H Lifting™-gel és a hialuronsav kombinációja, hidratálja, fiatalítja, lifting hatást biztosít a bőrnek és megemeli az arc oválisát.
Kellemesen könnyű, krémes textúra, pihentető illattal gyorsan felszívódik, így a bőrfelület simává és kellemesen feszessé válik. A krém alkalmazható sminkeléshez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr7618410161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása