Szépségtapasz

2024.05.21. 18:45

GLA Face Cream - intenzív, exkluzív krém érett, száraz bőr ápolására

Címkék: egészség arc arcápolás termék bőrápolás wellU Larens wellaging

Intenzív, exkluzív krém az érett, igényes, száraz bőr ápolására, károsodott hidrolipid védőréteggel. Tartalmazza az egyedülálló Liposomal Collagen Complexet – a liposzómákban található természetes halkollagén peptidek komplexét és a GLA Complexet értékes gamma-linolénsavval. Regenerálja, feszesíti, erősíti és táplálja a bőrt, sejtszinten serkenti annak újjáépülését.

7f38382febcdb95d0b75dbf0e4832414df880c4c-orig.png

A készítmény forradalmi, modern formulája nem csak a Liposomal Collagen Complex-et, azaz a liposzómákban található halkollagén peptideket és a liposzómás hialuronsavat tartalmazza a még jobb hatás érdekében. Gondoskodtunk arról, hogy az új GLA arckrém csak természetes tartósítószereket, bőrpuhító anyagokat és adalékanyagokat tartalmazzon. Így például megjelent a kompozícióban a karragén – egy biztonságos „természetes szilikon”, amelynek a bőrre gyakorolt hatása miatt nem kell aggódni. Az illatkompozíciók allergénektől menteek. Eldicsekedhetünk azzal is, hogy a krém összetétele 99,6%-ban természetes.
A GLA arckrém egy rendkívül gazdag, krémes formula. Tökéletes nappali és/vagy éjszakai önálló készítményként való használatra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr2018410167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása