Szépségtapasz

2024.04.19. 11:01

Szép bőr, karcsúság, egészség és jó közérzet – és mindaz, amit ezért tehetünk

_6aa367b1-6025-48f0-aba0-d518b3f46295.jpg

Köszönjük minden résztvevőnek, aki velünk tartott a csütörtök esti webináriumon - a jövő héten új témákkal jelentkezünk, itt pedig összefoglaltuk a tudnivalókat a legutóbbi alkalommal elhangzottakról - a cikk végén, az ajánló linkek alatt megtaláljátok az ajánlott termékeket is.

Bár már megmutatta a magát a nyár, az áprilisi meleg napok fájdalmas figyelmeztetésként is értelmezhetők: hamarosan érkezik a fürdőruhaszezon.

A tél nyomainak eltüntetését soha nem lehet elég korán elkezdeni (lehetne például megelőzni is, de ezzel majd ősszel foglalkozunk…), de soha nincs késő!

Egy igazán hatékony kúra nem állhat meg a bőr felületének tisztításánál és ápolásánál – a napi táplálékkal és a szennyezett városi levegővel szervezetünkbe kerülő méreganyagok a bőr mélyebb rétegeit is károsítják, a kor előrehaladtával lassuló anyagcsere pedig fokozza a méreganyagok felhalmozódásának kockázatát.

Fontos, hogy olyan terméket válasszunk, mely a tisztítás mellett bőrápoló funkcióval is bír, így a szépségápolás minden lépésével jótékony táplálékot adunk a bőrünknek, emellett nem tartalmaz vegyszert, adalékanyagot és környezetbarát technológiával készül.

A bőr tisztítása nem hoz hosszú távú, pozitív eredményt az emésztőrendszer és a szervezet tisztítása, regenerálása nélkül. Ebben a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nagy segítségünkre lehetnek az adalékanyagmentes, vitalizáló táplálékkiegészítők.

A három pillérre épülő kúra jutalma a szép bőr mellett a súlyvesztés, a pihentető alvás, a rugalmas, teherbíró test és az „agyködmentes”, tiszta elme és a jó kedélyállapot.

Olyan termékeket kerestünk, melyek magas hatékonyságú, könnyen felszívódó, természetes hatóanyagokat tartalmaznak, emellett környezetbarát és állatkísérlet-mentes technológiával készülnek.

Ez magával hozza azt is, hogy itt, Közép-Kelet Európában kezdtük a kutatást, és csodával határos módon találtunk egy céget, mely minden kritériumnak megfelel, sőt: egyes hatóanyagokat, például a halkollagén kinyerésére szolgáló hal, a busa és az amúr bőrét magyar biogazdaságból szerzik be.

Termékeikről és a technológiáról egy sorozatban számolunk be, de segítünk termékeik megismerésében és akár a beszerzésében is – csatlakozhatsz heti rendszerességgel megrendezett webináriumainkhoz, így az otthonod kényelméből, de akár a parkban vagy utazás közben is megismerkedhetsz ezekkel a termékekkel, illetve a bennük található hatóanyagokkal.

A tavaszi detox témakörét három oldalról jártuk körbe egy webinárium keretében (április 18-án, 20 és 21 óra között), az alábbi cikkekben linkkel együtt megtalálhatók azok a termékek, melyek a tanácsadó beszélgetés során szóba kerültek:

Ha szeretnél velünk tartani csütörtök esténként webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

Ha máris vásárolni szeretnél, a következő linken megteheted: Főoldal - wellU.eu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr8518384917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása