Szépségtapasz

2024.05.15. 16:38

Rich Cream Hands & Feet

Címkék: termék bőrápolás bőrszárazság kéz/láb wellU Larens wellaging

d9592667900d3b094ef261d07f718a38cbb49bbc-orig.png

A Rich Cream Hands & Feet formula válogatott hatóanyagokban gazdag, regenerál és azonnali enyhülést hoz még a nagyon száraz, érdes és repedezett bőr esetében is. A 10% koncentrációjú karbamid tökéletesen hidratálja és puhítja, de nem hámlasztja túlzottan az epidermiszt.

A Rich Cream rendszeres használatának hatása puha, sima és táplált kéz- és lábbőr. Ennek a speciális küldetésre szánt kozmetikumnak köszönhetően megfeledkezhet a bőr érdességéről és a mosószerek gyakori használatából eredő irritációról. Használja a Rich Cream-et olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretné. A készítmény azonnal felszívódik, aminek köszönhetően a felvitel után azonnal visszatérhet az adott feladathoz.

Elérhető a webshopban: Rich Cream Hands & Feet

FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr1018405291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása