Szépségtapasz

2024.06.26. 20:09

Get Ready For Summer!

a9e402896d20cf6d5cc9682ae64d049c29126127-orig.png

AKCIÓ - Három csodafegyver az UVB és az UVA sugarak ellen az egészséges, szép bőrért - most együtt, jelentős árengedménnyel!

 
Biopeptide Serum 250 ml + Orient Oil + Suncare Face Cream SPF 20
 

Suncare Face Cream SPF 20 - Védő és regeneráló arc-, nyak- és dekoltázskrém SPF 20 fényvédelemmel. Könnyű, gyorsan beszívódó textúrájú, frissítő kókuszvíz illatú multifunkcionális kozmetikum.

 

Biopeptide Serum Spray - Multifunkcionális és átfogó peptidszérum arcra, testre és hajra. Regenerál, hidratál, enyhíti az irritációkat, enyhíti a bőrproblémákat és véd a külső tényezők ellen.

 

Larens Orient Oil - Könnyű ápolóolaj finomítatlan, 100%-ban természetes olajokkal: rizs, mandula és jojoba.

 

 

Szólj hozzá!

2024.06.25. 20:09

GET UP + - most jelentős árengedménnyel!

Címkék: táplálkozás termék étrendkiegészítő mit egyek hogy szép legyek? wellU wellaging Nutrivi

1676b4221af5dd30f302772745cfe75ea924a98a-orig.jpg

 

Serkent, energiát ad és növeli a szellemi-kognitív teljesítményt, javítja az oxigénellátást, az anyagcserét és segít az optimális testsúly megtartásában.

Mindenkinek, akinek szüksége van egy reggeli energiabombára: egy vízben feloldható, többkomponensű étrend-kiegészítő 8 féle B - vitaminnal, magnéziummal, riboflavinnal, niacinnal és guarana kivonattal.
A kirobbanó forma, az éles elme, a karcsúság és a szép bőr titka: GET UP +

Szólj hozzá!

2024.06.24. 19:43

Kozmetikus vagy? Lépj be Te is a jövő kozmetikájának világába!

zabiegiktoredzialaja_1_1.png

 

A Larens Professional megoldásai a természet ajándékainak és a tudomány eredményeinek tökéletes ötvözetéből születnek.

 

Mi áll a Larens Professional készítmények használatával végzett kezelések kivételes hatékonysága és azonnal észrevehető hatásai mögött?

Természetesen a WellU laboratóriumok által készített receptek összetétele kiemelkedik a piacon. Az egyes termékek összetétele lenyűgöző. A felhasznált hatóanyagok sokfélesége között fontos helyet foglalnak el a bőrápolás területén kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező innovatív anyagok, különös tekintettel az öregedésgátló hatásra.

Egyedülálló hatóanyag: a LIPOSZÓMÁS KOLLAGÉN KOMPLEX

BIOPEPTID KOMPLEX

Mik azok a bioaktív halpeptidek?

Ezek természetes eredetű fehérjék (halbőr), kitalálva a szervezet igényeit egy adott pillanatban. A Biopeptid Complexben a leggyakoribb láncok 7-29 aminosavból állnak.

Hogyan működnek a bioaktív halpeptidek?

Szerkezetüktől függően különböző funkciókat látnak el a testben: jelzés, pihenés, szállítás. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a Biopeptid Complex-ben található peptidek közvetlenül kapcsolódnak a HSP hősokk fehérjék, más néven „chaperonok” aktivitásának növekedéséhez. Ezek a fehérjék természetesen előfordulnak a szervezetben, és stresszes helyzetekben, például gyulladásban, bőrtörésben, fagyásban vagy égési sérülésekben aktiválódnak – ez sokkal gyorsabban regenerálja a bőrt.

Tudjon meg többet a BIOPEPTIDE COMPLEX-ről itt

BIO PLACENTA COMPLEX

Növekedési faktorokban gazdag, természetes alapanyagokból biotechnológiával nyerve. Aktiválják a DNS-szintézist, a sejtek szaporodni kezdenek, kitöltik a bőr üregeit és csökkentik a ráncokat. Az újonnan kialakult sejtek és erek lehetővé teszik a tápanyagok és az oxigén jobb áramlását, jelentősen felgyorsítva a regenerációs folyamatokat. A növekedési faktorok aktiválják a fibroblaszt szintézist és a kollagén növekedést, ami javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Hozzájárulnak a sérült sejtek újakkal való cseréjéhez is. Ezért elmondható, hogy bőrünk új életet kap.

További információ a BIO PLACENTA -ról itt

PHYTODERMINA LIFTING COMPLEX

Mi ez? Ez nem más, mint egy ciklikus szerkezetű poliszacharid. A komplexben 3-5% -os koncentrált oldat formájában van jelen.

Hogyan működik? A Bio Renew maszkban található összes komplex összetevőjét magában foglalja, optimális feltételeket biztosítva számukra a cselekvéshez. Először is egyfajta filmet hoz létre a bőrön. Ez lehetővé teszi, hogy az összetevők mélyen behatoljanak a bőrbe és optimalizálják teljesítményüket. Ezenkívül módosítja a bőr szerkezetét, kitölti az üregeket, aminek köszönhetően ránctalanító, simító és védő hatása van a külső tényezők káros hatásai ellen, amelyeknek a bőr minden nap ki van téve. Ezenkívül a ciklodextrin molekula szerkezete növeli a különböző kémiai jellegű komponensek oldhatóságát, ezáltal lehetővé téve hatásuk optimalizálását és eltarthatóságuk növelését a kozmetikában.

További információ a PHYTODERMIN-ről  itt

 

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI HOZZÁNK?

- Szinergikus otthoni ápolás lehetősége magas minőségű lakossági termékeinkkel;

- Látványos, tartós eredmény;

- Kiváló ár/érték arány;

- Folyamatos szakmai kapcsolattartás, képzési lehetőségek;

- Támogató szakmai közösség: a Gondolkodó Kozmetikusok Klubja, online tapasztalatcsere;

SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI A LEHETŐSÉGRŐL?

 

Minden csütörtökön 19 órától egy ZOOM webinárium keretében szakértőnk segít a döntés meghozatalában szakmai és gazdasági szempontból is bemutatva  a márkában rejlő lehetőségeket.

 

A WEBINÁRIUMON VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT - jelentkezés: szepsegtapasz@gmail.com

 

Esemény: Kozmetikus vagy? Lépj be Te is a jövő kozmetikájának világába! | Facebook

Szólj hozzá!

2024.05.21. 19:43

Bio Renew Serum - dehidratált, rugalmasságát és ragyogását vesztett bőrre

Címkék: arc arcápolás termék bőrápolás bőrszárazság wellU Larens wellaging

Innovatív szérum kivételesen gazdag, 100%-ban természetes összetétellel. Olyan bőr számára készült, amely feszességet igényel, dehidratált, valamint rugalmasságát és ragyogását vesztett.

 

16b630181ce7236141b73af040f1c0d5608116f7-orig.png

A recept a BIO RENEW koncepción alapul, amely három forradalmi komplexből áll: BIO-Placenta növényi placentából származó bioaktív növekedési faktorok komplexével, Biopeptid Complex regeneráló hal kollagén peptidek és Phytodermina H Lifting® tele lifting oligoszacharidokkal. Hatásukat más, szinergikusan kiválasztott összetevők egészítik ki, amelyeknek fő feladata a bőr mélyrehható hidratálása és hidratáltságának javítása, a bőr emelése és simítása, a szerkezeti veszteségek kiegészítése, valamint a regeneráció és a védelem.
Tudjuk, hogy a készítmény összetétele szempontjából mennyire fontos a biztonságos kiegészítő anyagok kiválasztása. Éppen ezért a BIO RENEW szérum 100%-ban természetes összetételű. A recept kizárólag természetes emulgeálószereket és kondicionáló vegyületeket tartalmaz. Olyan anyagokat választottunk ki, mint például a pentiol eco, amely ápoló hatásán (mint pl. hidratálás vagy a szérum összetevőinek bőrgáton keresztül történő bejutásának növelése) túl megfelelő koncentrációban alkalmazva megvédi a készítményt a gombák, penészgombák vagy baktériumok kialakulásától.

Szólj hozzá!

2024.05.21. 19:39

Beauty Intensive Duo - két kulcsfontosságú termék a bőr öregedésének megfékezésére

Címkék: arc arcápolás termék bőrápolás wellU Larens wellaging

A Larens két öregedésgátló kulcsterméke együtt most 15 % kedvezménnyel:

5cfc7be3454a08d7724b64d496bd3891b303f27c-orig_1.png

Neuropeptide Serum Eye & More

Luxus krémes szérum a szem és a mimikai ráncok számára. Az innovatív formula a neuropeptidek és a szem körüli finom bőr ápolására kiválasztott aktív összetevők erejét használja fel.

A szérum csökkenti a ráncokat és a duzzanatot ezeken a területeken, táplálja, hidratálja és megfiatalítja a bőrt, a kipihent tekintet és "nyitott szem" hatását kelti.

A Neuropeptide Serum Eye & More új kiadása luxus, krémes, ugyanakkor könnyű és jól felszívódó állagú. Tökéletes sminkalap.

Biopeptid Serum Spray

Az egyedülálló kozmetikum alapja a Biopeptid Complex - bioaktív halkollagén peptidek szabadalmaztatott komplexe. A készítményt szinergikusan egészíti ki többek között a kolloid ezüst, a Hydromanil™ és a biotin.

 

2024. május 26-ig 15 % csomagkedvezménnyel a webshopban.

 

 

Szólj hozzá!

2024.05.21. 18:45

GLA Face Cream - intenzív, exkluzív krém érett, száraz bőr ápolására

Címkék: egészség arc arcápolás termék bőrápolás wellU Larens wellaging

Intenzív, exkluzív krém az érett, igényes, száraz bőr ápolására, károsodott hidrolipid védőréteggel. Tartalmazza az egyedülálló Liposomal Collagen Complexet – a liposzómákban található természetes halkollagén peptidek komplexét és a GLA Complexet értékes gamma-linolénsavval. Regenerálja, feszesíti, erősíti és táplálja a bőrt, sejtszinten serkenti annak újjáépülését.

7f38382febcdb95d0b75dbf0e4832414df880c4c-orig.png

A készítmény forradalmi, modern formulája nem csak a Liposomal Collagen Complex-et, azaz a liposzómákban található halkollagén peptideket és a liposzómás hialuronsavat tartalmazza a még jobb hatás érdekében. Gondoskodtunk arról, hogy az új GLA arckrém csak természetes tartósítószereket, bőrpuhító anyagokat és adalékanyagokat tartalmazzon. Így például megjelent a kompozícióban a karragén – egy biztonságos „természetes szilikon”, amelynek a bőrre gyakorolt hatása miatt nem kell aggódni. Az illatkompozíciók allergénektől menteek. Eldicsekedhetünk azzal is, hogy a krém összetétele 99,6%-ban természetes.
A GLA arckrém egy rendkívül gazdag, krémes formula. Tökéletes nappali és/vagy éjszakai önálló készítményként való használatra.

Szólj hozzá!

2024.05.21. 18:37

Lifting Detox+ Face Cream - a "zöld energia" vitalizáló ereje

Címkék: arc arcápolás termék antioxidáns bőrápolás detox wellU Larens wellaging

Lifting és méregtelenítő hatású intenzív krém feszesítést igénylő, fáradt, szürke színű bőr ápolására.

 

c3cc6d9027f600b8ce2293dac609343a3bb12fe7-orig.png

A "zöld energia" vitalizáló ereje
A krém energizáló zöld színe* a jótékony algakivonatokból - spirulina és chlorella – származó klorofillnak köszönhető. A „természetes zöld energiának” nevezett klorofill méregteleníti, tisztítja és vitalizálja a sejteket. Éppen ezért a Lifting Detox+ arckrém tökéletes a 21. századi, stressznek, környezetszennyezésnek és tápanyaghiánynak kitett bőr ápolására.
A két alga nemcsak az antioxidáns és a méregtelenítő hatás kettős erejét képviseli, hanem ettől még sokkal többet. Nagy adag élénkítő elektrolitot, ásványi anyagot és vitamint biztosítanak a bőrnek. A bőr sejtszinten regenerálódik, ragyogóvá válik, csökkennek a fáradtság jeleit, a színe pedig egészséges és egyenletes lesz. 
Fiatalító lifting és hidratáló formula
Az egyedülálló Liposomal Collagen Complex - a liposzómákban található halkollagén peptidek koktélja a Phytodermina H Lifting™-gel és a hialuronsav kombinációja, hidratálja, fiatalítja, lifting hatást biztosít a bőrnek és megemeli az arc oválisát.
Kellemesen könnyű, krémes textúra, pihentető illattal gyorsan felszívódik, így a bőrfelület simává és kellemesen feszessé válik. A krém alkalmazható sminkeléshez.

Szólj hozzá!

2024.05.17. 18:37

Nálunk a gyereknappal zárul az anyák napi akció!

Címkék: egészség arc szépség test arcápolás termék étrendkiegészítő testápoló wellbeing mit egyek hogy szép legyek? wellU Larens wellaging Nutrivi

3de95810cf13696c377f32317b2ff7aac75ec947-small.png

 

Nálunk 10 napig tart az anyák napja: kényeztető ápolás annak, aki a legjobban megérdemli - luxus kényeztetés a legszebb nőnek, hogy ő is különlegesnek érezze magát.

 

Május 26-ig 20 % kedvezménnyel vásárolhatsz meg 6 csodás terméket ITT, mely valóban közelebb visz a kortalan szépség eléréséhez:

 

  • Beauty Intensive Duo -15% - egy neuropeptid szérum a szem és az arc ráncaira és egy peptid szérum spray - a Larens ikonikus formuláinak készlete egy gyönyörű csomagolásban.
  • BioRenew Serum -20% - bőrmegújító szérum növényi placentából származó növekedési faktorokkal, lifting hatású fitoderminnel és a Biopeptid komplex peptidjeivel.
  • Lifting Detox+ Face Cream -20% - méregtelenítő és bőrfeszesítő krém egyben, csodálatosan illatos, liposzómákban lévő alga- és halkollagén peptidekkel.
  • GLA Face Cream -20% - luxus, gazdag formula az érett bőr számára - az olajok ereje, beleértve az értékes GLA komplexet gamma-linolénsavval.
  • Holistic Peptide Complex -20% - napi adag egészség minden kismamának: finom peptidital a test és a lélek egyensúlyáról, napi adag fagyasztva szárított kollagén a szép bőrért, erős ízületekért, erős csontokért, hajért, körmökért, antioxidánsokkal, hangulatjavító kínai gombával, gyulladáscsökkentő kurkuminnal kiegészítve.  

 

VÁSÁRLÁS


PS.: Te is anyuka vagy? Ne felejtsd el megajándékozni magad!

 

Szólj hozzá!

2024.05.17. 17:48

Adj egy esélyt a Larensnek! - Peptide Beauty Basic Set kedvezménnyel

Címkék: arc akció kedvezmény szem arcápolás termék kollagén bőrápolás hialuron Larens

0f6f1aa96f294569af0d88527248d9ffd0f70587-orig.png

Most kedvezményesen vásárolhatod meg az öt alapvető Larens termékből álló készletet, mely minden bőrtípus napi ápolásához alkalmazható. Vásárolj meg belőle egy havi adagot 22 600 forintért és ne hallgass ránk: hagyd, hogy az eredmény győzzön meg!

 

VÁSÁRLÁS

 

Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy kipróbáld ezeket az egyedi fejlesztésű hatóanyagokkal készülő termékeket és megtedd a Larens által kijelölt 5 lépést az egészséges, táplált, hidratált és egyszerűen gyönyörű bőr felé:

1. lépés: Tisztítás - szennyeződésmentes, sima, puha és nyugodt bőr

    COLLAGEN PEPTIDE FACE & BODY WASH 210 ML

    Hatóanyagok: Biopeptid Complex, makadámiaolaj, allantoin és D-panthenol, aloe levél kivonat (Aloe babadensis), Fucus vesiculosus (hólyagmoszat) alga kivonat, tengeri ásványok

    2. lépés: Tonizálás - a bőr egészségének és mikrobiológiai egyensúlyának megfelelő pH-érték helyreállítása

    FACE TONER PEPTIDE BASIC 250 ML

    Hatóanyagok: halkollagén peptidek Biopeptid Complexben, kollagén, elasztin, arginin, Centella asiatica ázsiai gázló kivonat

    3. lépés: Peptid szérum – a további ápolás lépéseinek előkészítése; megerősített, táplált, regenerálódásra ösztönzött bőr

    BIOPEPTIDE SERUM SPRAY 50 ml

    Hatóanyagok: halkollagén peptidek Biopeptid Complexben, Hydromanil™, biotin, ezüstkolloid, szerves citrom kivonat, allantoin

    4. lépés: Szemkörnyék ápoló szérum - a szemkörnyék finom bőrének ápolása; ránctalanítás, táplálás, erősítés, fényesítés

      EYE SERUM PEPTIDE BASIC 15 ml

      Hatóanyagok: halkollagén peptidek Liposomal Collagen Complex liposzómákban, három neuropeptid: Syn®-Ake, acetil-hexapeptid-8 (argireline), Eyeseryl®, aszszorbil-glükozid (stabil C-vitamin glükózmolekulával), liposzómás hialuronsav, goji bogyó kivonat (Lycium barbarum), ázsiai gázló Centella asiatica kivonat

      5. lépés: Mélyreható hidratálás öregedésgátló hatással - koncentrált válasz a bőr legfontosabb igényeire: minőségi, hosszan tartó hidratálás, fiatalosabb megjelenés, csökkentett ráncok, egészséges szín, feszesség és simaság

      HYDRO FACE CREAM PEPTIDE BASIC 40 ML

      Hatóanyagok: halkollagén peptidek Liposomal Collagen Complex liposzómákban, liposzómás hialuronsav, Hydromanil™, ezüstkolloid, szerves citrom kivonat, szkvalán, allantoin, E-vitamin, shea vaj

       

      TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, VÁSÁRLÁS

       

      Szólj hozzá!

      2024.05.15. 16:56

      Good Life Day & Night kapszula 60 db

      Címkék: táplálkozás alvás egészség relax táplálékkiegészítő étrendkiegészítő mit egyek hogy szép legyek? wellU Nutrivi

      570d4eb17845264a3a1f6d578ccfafec2a152ccf-orig.png

      Ez egy komplett táplálékkiegészítő, amely kétfázisú formulájának köszönhetően harmóniában működik a szervezet cirkadián ritmusával. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint az ashwagandha, amely támogatja a vitalitást nappal, és a komló, amely segít az éjszakai elalvásban.

      A Day kapszulák egyedülálló összetételű kivonatok a nap jó kezdéséhez. Rózsásvarjúháj tartalmának köszönhetően támogatják az általános mentális állapotot a nap köszöntésekor. Feladatuk az idegrendszer támogatása a kurkumának köszönhetően, a vitalitás és a jó közérzet növelése az ashwagandhának köszönhetően, a kognitív funkciók támogatása egész nap a ginkgo bilobának köszönhetően.

      A Night kapszula természetes növényi kivonatok készlete lefekvés előtt, mely komló tartalmának köszönhetően segíti az elalvást, chlorella tartalmának köszönhetően pedig támogatja a nehézfémek szervezetből való kiürülését, az immunrendszer működését, és segít megnyugtatni az irritált bélfalakat. A kapszulákban található kivonatok hozzájárulnak a szinergikus hatáshoz, vagyis az egyes összetevők hatásának kölcsönös erősítéséhez.

      Elérhető a webshopban: Good Life Day & Night

      FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

      Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

       

      Szólj hozzá!

      2024.05.15. 16:53

      Cannavi by Nutrivi CBD+ Oil Full Spectrum – 5, 10 és 20 %-os kiszerelésben is

      Címkék: egészség test termék kezelés ízületek wellU Cannavi

      8beff4e3c922ebc58d844f97f2cae6942e8005b2-orig.png

      A kendermagból származó kannabidiol (CBD), kannabigerol (CBG) és kísérő kannabinoidok, terpének és flavonoidok természetes összetétele. A Cannavi by Nutrivi aranyszínű olaja értékes támogatást nyújt a holisztikus gondoskodás szokásainak kialakításában a nagyszerű forma és a jó közérzet érdekében. Már napi háromszor két csepp fogyasztása is lehetővé teszi, hogy teljes mértékben értékelje a természet keze alól kikerült remekművet, a Cannabis sativa növényt.

      A Cannabis sativa L. kender növényben, amelyből a PREMIUM CANNAVI BY NUTRIVI olaj alapanyagát nyerjük, több mint 520 különböző csoportba tartozó vegyületet azonosítottak: flavonoidokat, dihidrostilbéneket, fenantréneket, spiroindánokat és a növény legjellemzőbb kannabinoidjait. 

      A kenderben több mint 100 ilyen anyag található, a legismertebbek a CBD, az egyre intenzívebben kutatott CBG, valamint a CBDV és a CBN. Az Európában alkalmazott legmodernebb krio-hibrid gyártási technológia lehetővé teszi, hogy a kenderből gazdag prémium, teljes spektrumú (CBD+) kivonatot nyerjünk.

      Ez a fitokannabinoidok, terpenoidok és flavonoidok esszenciája - a legtökéletesebb, mert a természet tervezte. A CBD, CBG, CBDV, CBN a terpénekkel együtt szinergikus hatást fejtenek ki az olajban. A Cannavi nem rendelkezik pszichoaktív hatással, ezért használata biztonságos. A termékben lévő THC nyomelemnyi koncentrációját a gyártás minden szakaszában részletes elemzésnek vetjük alá. Az olajat az Európai Unióban termesztett kenderből állítjuk elő.

      Elérhető a webshopban: Cannavi by Nutrivi CBD+ Oil Full Spectrum 

      FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

      Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

       

      Szólj hozzá!

      2024.05.15. 16:41

      Larens Golden Oil

      Címkék: egészség arc vitaminok bőrápolás bőrszárazság wellU Larens UVA/UVB védelem

      2324b0c50516efdae729c3b4ad2b6f243142a7a4-orig.png

      Ápoló, tápláló és védő tulajdonságokkal rendelkező olajok összetétele. Az összetétel alapja a 100%-ban természetes, finomítatlan sárgarépa gyökér, mandula, rizs, málnamag, búzacsíra és olívaolaj.

      Rendkívül gazdag antioxidáns hatású béta-karotinban és telítetlen zsírsavakban és pl. E, A vitaminokban. Természetesen véd az UVA és UVB sugarak ellen, kisimítja, puhítja és tonizálja a hámréteget. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, nyugtatja és szabályozza a problémás bőr állapotát.

      Gyengéd barnító hatást kölcsönöz a bőrnek. Nem tömíti el a pórusokat, nem hagy zsíros filmréteget a bőrön. Használható önmagában vagy a napi ápolás és fényvédelem kiegészítéseként. Illatanyag-adalék nélkül.

      Elérhető a webshopban: Larens Golden Oil

      FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

      Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

       

      Szólj hozzá!

      2024.05.15. 16:38

      Rich Cream Hands & Feet

      Címkék: termék bőrápolás bőrszárazság kéz/láb wellU Larens wellaging

      d9592667900d3b094ef261d07f718a38cbb49bbc-orig.png

      A Rich Cream Hands & Feet formula válogatott hatóanyagokban gazdag, regenerál és azonnali enyhülést hoz még a nagyon száraz, érdes és repedezett bőr esetében is. A 10% koncentrációjú karbamid tökéletesen hidratálja és puhítja, de nem hámlasztja túlzottan az epidermiszt.

      A Rich Cream rendszeres használatának hatása puha, sima és táplált kéz- és lábbőr. Ennek a speciális küldetésre szánt kozmetikumnak köszönhetően megfeledkezhet a bőr érdességéről és a mosószerek gyakori használatából eredő irritációról. Használja a Rich Cream-et olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretné. A készítmény azonnal felszívódik, aminek köszönhetően a felvitel után azonnal visszatérhet az adott feladathoz.

      Elérhető a webshopban: Rich Cream Hands & Feet

      FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

      Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

       

      Szólj hozzá!

      2024.05.15. 16:35

      Anti Spot Face Cream

      Címkék: arc termék bőrápolás napvédelem wellU Larens wellaging UVA/UVB védelem

      Könnyű állagú krém mindennapi használatra, egyenetlen arcszínű bőrre. A speciálisan kifejlesztett PIGMENT CONTROL FORMULA halkollagén peptideket tartalmaz liposzómákban, bakuchiolt, C-vitamint stabil formában és kojsavat.

      Az Anti Spot Face Cream rendszeres használata eltünteti a különböző eredetű pigmentfoltokat: hormonális, aknés hegek, napfény okozta és időskori bőr elszíneződéseket.cdf9d2541405b80e0d15da4d32dcb34b4756f4b1-orig.png

      Elérhető a webshopban: Anti Spot Face Cream

      FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

      Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

       

      Szólj hozzá!

      2024.05.15. 16:28

      Collagen Booster – kapszula, 60 db

      Címkék: táplálkozás arc test termék étrendkiegészítő wellbeing mit egyek hogy szép legyek? wellU wellaging Nutrivi

      f689218c9c4e4ab9a3be13d16dba484a26ec0bef-orig.jpg

      Fagyasztva szárított hal kollagént tartalmaz fagyasztva szárított borsóval, kiegészítve csipkebogyó kivonattal, rendkívül gazdag C-vitamin forrással és halcsontokból származó természetes aminosav-ásványi anyag komplexszel.

      A kollagén egy olyan fehérje, amely a bőr, a porcmátrix (95%) és a kötőszövet építőköveit alkotja, ezért a Nutrivi Collagen Boosterhez 200 adtunk borsóval.

      A halak bőréből kivont alapanyag kivételesen nagy mennyiségű jelző peptidet tartalmaz. Ezek feladata a fibroblasztok, azaz a kötőszöveti sejtek munkájának serkentése, amelyek a bőrben az elasztin és a kollagén képződéséért felelősek.

      Elérhető a webshopban: Collagen Booster 

      FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

      Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

      Szólj hozzá!

      2024.05.15. 16:24

      Revicoll MAX Omega Plus kapszula, 60 db

      Címkék: táplálkozás egészség arc test termék étrendkiegészítő bőrápolás wellbeing mit egyek hogy szép legyek? wellU wellaging Nutrivi

      7f56ebc91d0fac861cffa77af3b1841c01885336-orig.png

      A Revicoll MAX többfunkciós étrend-kiegészítő gazdag omega-3 zsírsavakban, aminosavakban, peptidekben és halkollagénben, valamint A-, D-, E-, K-vitaminban. Ez az utóbbi vitamin, K2 MK-7 formájában lehetővé teszi a D-vitamin és a kalcium páros helyes felszívódását.

      A készítmény új formulája akár 33%-kal több halolajat tartalmaz, így - az egészséghez szükséges Omega 3 zsírsavak fokozott koncentrációját.

      Egy Revicoll Max kapszula 400 mg halolajat tartalmaz, amely 240 mg Omega 3-at (DHA és EPA) tartalmaz – az esszenciális telítetlen EFA-k közé tartozó hosszú szénláncú zsírsavat.

      Komplementáris és komplett - zsírban oldódó A, D, E, K vitaminok teljes készletét és egy "csepp zsírt" tartalmaz halolaj formájában, ami hasznos a megfelelő felszívódásukhoz.

      A kapszula zöld színe a klorofillinnek, egy természetes színezéknek, azaz egy klorofill származéknak köszönhető.

      Elérhető a webshopban: Revicoll MAX Omega Plus

      FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

      Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

      Szólj hozzá!

      2024.05.15. 16:19

      SOS Skin Care

      Címkék: arc test termék testápoló bőrápolás regeneráló wellU Larens well aging

      4174d63437d023cd582337cf40efe2bd04778166-orig.png

      Intenzíven regeneráló testápoló krém természetes peptidek komplexével, száraz és sérült bőr ápolására. Biopeptid Complex és Nutrivi víz alapú recept. Többek között halkollagén peptideket, kollagént, Ginkgo Bilobat és Aloét tartalmaz. A krém megfelelő szintű hidratálást és védelmet nyújt a külső tényezők ellen. Különösen ajánlott masszázshoz. Hidratálja, védi és gyengéden olajozza.

      Tanácsunk:

      A Larens SOS Skin Care ideális készítmény a várandós nők bőrének ápolására. Tökéletesen hidratál, gyengéden olajoz, erőssé, rugalmassá és nyúlásállóvá teszi a bőrt. Az SOS Skin Care tökéletes állagú masszírozáshoz, így, ha nincs ellenjavallat, napi (rendszeres!) rituálét ajánlunk gyengéd masszázzsal, amely véd a nem kívánt striák ellen, javítja a vérkeringést nem csak a has bőrén, hanem a mell, a fenék és a comb tájékán is.

      f6252bd1c45d01f85dd54f56280f18a7c0bda59a-orig.png

      Illatmentes változatban is kapható!

      Elérhető a webshopban: SOS Skin Care

      FONTOS! A VÁSÁRLÁST REGISZTRÁCIÓ UTÁN TUDOD ELKEZDENI!

      Ha szeretnél velünk tartani webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról és időpontokról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

      Szólj hozzá!

      2024.05.14. 16:06

      Webináriumok májusban - tarts velünk!

      Címkék: oktatás kezelés kozmetika pénzkereset bőrápolás webinárium wellU Larens Nutrivi Cannavi

       designer_24.jpeg

       

      Nem győztek meg a hirdetések?

      Több információra van szükséged ahhoz, hogy kipróbáld a termékeinket?

      Kozmetikus vagy és szívesen nyitnál egy környezetbarát, professzionális és költséghatékony márka felé?

      Esetleg extra bevételi forrást keresel, de nem tudsz sok időt szánni a plusz munkára?

      Csatlakozz hozzánk webináriumaink egyikén és mi bemutatjuk neked a tökéletes megoldást!

      KÜLDJ EGY E-MAILT A SZEPSEGTAPASZ@GMAIL.COM CÍMRE,

      írd meg, melyik időpontban szeretnél csatlakozni hozzánk és mi küldjük a belépőkódot.

      A webináriumok kezdési időpontja általában este 8 óra és körülbelül egy óra hosszúak - attól függően mennyi kérdést tesztek fel a végén :-).

      VÁRUNK!

       

      webinar_2024_majus.jpg

      Most 20-25%-kal olcsóbban veheted meg a szezon kedvenceit, amíg a készlet tart!

      Május 10-én megújult a wellU webshopja (az ő termékeiket találod a mi oldalainkon is) és a hétvégi nagy akció után most egy hosszabb kifutású kedvezménnyel ünneplik az új webáruházat. Kiváló lehetőség, hogy ne csak egyedi termékeket vásároljunk, hanem az egymás hatását segítő termékcsoportokat csomagáron vásároljuk meg.

      Az akció közvetlen linkje a következő:

      KÉSZLETKISÖPRÉS 20-25 %

      FONTOS! AZ AKCIÓT REGISZTRÁCIÓ UTÁN A SHOP/ %AKCIÓK MENÜPONTBAN TUDOD ELÉRNI!

      Szólj hozzá!

      2024.05.13. 16:32

      Tavaszi készlet kisöprés a megújult webáruházban!

      Címkék: táplálkozás egészség arc test akció kedvezmény leárazás termék relax étrendkiegészítő testápoló bőrápolás mit egyek hogy szép legyek? készletkisöprés wellU Larens wellaging Nutrivi Cannavi

      designer_22.jpeg

      Most 20-25%-kal olcsóbban veheted meg a szezon kedvenceit, amíg a készlet tart!

      Május 10-én megújult a wellU webshopja (az ő termékeiket találod a mi oldalainkon is) és a hétvégi nagy akció után most egy hosszabb kifutású kedvezménnyel ünneplik az új webáruházat. Kiváló lehetőség, hogy ne csak egyedi termékeket vásároljunk, hanem az egymás hatását segítő termékcsoportokat csomagáron vásároljuk meg.

      Az akció közvetlen linkje a következő:

      KÉSZLETKISÖPRÉS - AKCIÓ

      FONTOS! AZ AKCIÓT REGISZTRÁCIÓ UTÁN A SHOP/ %AKCIÓK MENÜPONTBAN TUDOD ELÉRNI!

      Nézzük, mely termékek szerepelnek az akcióban (a termékek esetenként csak csomagban kedvezményesek, aktuális áruknak a fenti, akciós linken nézz utána!):

      Nutrivi Peptimag Complex étrend-kiegészítő a magnézium három szerves, könnyen emészthető formáját, nyomelemeket: cinket és rézt kelát formájában, a magnézium felszívódását 20-40%-kal növelő B6-vitamint és fagyasztva szárított halkollagén peptideket tartalmaz, amelyek támogatják a természetes szöveti regenerációs folyamatokat, és a legújabb kutatások szerint támogatják az agy kognitív képességeit.

      3 x magnézium

      A magnézium három szerves formája: magnézium-diglicinát (kelát), a citromsav magnézium-sói (magnézium-citrát) és a magnézium-laktát ilyen kiválasztott arányban tökéletesen felszívódik a szervezetben a vékonybélből, és kíméli a gyomort.

      Magnézium kiegészítés

      Az izom- és idegrendszer működésének támogatása, a megfelelő energia-anyagcsere fenntartása. A megfelelő magnéziumszint csökkenti a fáradtságot, javítja a stresszel szembeni ellenállást, a kognitív folyamatok sebességét, valamint az egészséges csontozatot és fogakat.

      Vízben feloldandó étrend-kiegészítő tasakokban. A Holistic Peptide Complex olyan prémium minőségű hatóanyagok speciálisan kiválasztott összetételét tartalmazza, amelyek célja, hogy a holisztikus egészségszemléletnek megfelelően, a megelőzés részeként támogassák az immunrendszer megfelelő működését, csökkentsék a szabad gyökök káros hatásait, és így serkentsék az egész szervezet immunitását.

      A Holistic Peptide Complex formula alapja a fagyasztva szárított hal kollagén, amely bioaktív hal kollagén peptidek formájában rendkívül értékes fehérjét biztosít (300 mg a termék minden adagjában).

      A terméket rekord antioxidáns erővel és nagy felszívódási képességgel rendelkező összetevők biológiailag aktív formáival egészítjük ki: a Haematococcus pluvialis édesvízi algából kivont astaxantinnal és fekete áfonya gyümölcskivonattal (Vaccinium myrtillus).

      Ennek a formának köszönhetően egyetlen tasak már 7-9 kapszulányi, ezeket az összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítővel egyenértékű összetevőmennyiséget biztosít.

      Egyedülálló bőrápoló termék az arcra, a testre, a hajra és a körmökre, amely regenerál és serkenti a regenerációt, hidratál, enyhíti az irritációkat, enyhíti a bőrproblémákat, táplál és frissít, valamint véd a külső tényezők ellen.

      Az egyedülálló kozmetikum alapja a Biopeptid Complex - bioaktív halikollagén peptidek szabadalmaztatott komplexe. A készítményt szinergikusan egészíti ki többek között a kolloid ezüst, a Hydromanil™ és a biotin.

      Tartsa mindig magánál, használja olyan gyakran, amilyen gyakran csak szüksége van rá.

      Intenzíven regeneráló testápoló krém természetes peptidek komplexével, száraz és sérült bőr ápolására. Biopeptid Complex és Nutrivi víz alapú recept. Többek között halkollagén peptideket, kollagént, Ginkgo Bilobat és Aloét tartalmaz. A krém megfelelő szintű hidratálást és védelmet nyújt a külső tényezők ellen. Különösen ajánlott masszázshoz. Hidratálja, védi és gyengéden olajozza.

      Tanácsunk:

      A Larens SOS Skin Care ideális készítmény a várandós nők bőrének ápolására. Tökéletesen hidratál, gyengéden olajoz, erőssé, rugalmassá és nyúlásállóvá teszi a bőrt. Az SOS Skin Care tökéletes állagú masszírozáshoz, így, ha nincs ellenjavallat, napi (rendszeres!) rituálét ajánlunk gyengéd masszázzsal, amely véd a nem kívánt striák ellen, javítja a vérkeringést nem csak a has bőrén, hanem a mell, a fenék és a comb tájékán is.

      A Revicoll MAX többfunkciós étrend-kiegészítő gazdag omega-3 zsírsavakban, aminosavakban, peptidekben és halkollagénben, valamint A-, D-, E-, K-vitaminban. Ez az utóbbi vitamin, K2 MK-7 formájában lehetővé teszi a D-vitamin és a kalcium páros helyes felszívódását.

      A készítmény új formulája akár 33%-kal több halolajat tartalmaz, így - az egészséghez szükséges Omega 3 zsírsavak fokozott koncentrációját.

      Egy Revicoll Max kapszula 400 mg halolajat tartalmaz, amely 240 mg Omega 3-at (DHA és EPA) tartalmaz – az esszenciális telítetlen EFA-k közé tartozó hosszú szénláncú zsírsavat.

      Komplementáris és komplett - zsírban oldódó A, D, E, K vitaminok teljes készletét és egy "csepp zsírt" tartalmaz halolaj formájában, ami hasznos a megfelelő felszívódásukhoz.

      A kapszula zöld színe a klorofillinnek, egy természetes színezéknek, azaz egy klorofill származéknak köszönhető.

      Fagyasztva szárított hal kollagént tartalmaz fagyasztva szárított borsóval, kiegészítve csipkebogyó kivonattal, rendkívül gazdag C-vitamin forrással és halcsontokból származó természetes aminosav-ásványi anyag komplexszel.

      A kollagén egy olyan fehérje, amely a bőr, a porcmátrix (95%) és a kötőszövet építőköveit alkotja, ezért a Nutrivi Collagen Boosterhez 200 adtunk borsóval.

      A halak bőréből kivont alapanyag kivételesen nagy mennyiségű jelző peptidet tartalmaz. Ezek feladata a fibroblasztok, azaz a kötőszöveti sejtek munkájának serkentése, amelyek a bőrben az elasztin és a kollagén képződéséért felelősek.

      Könnyű állagú krém mindennapi használatra, egyenetlen arcszínű bőrre. A speciálisan kifejlesztett PIGMENT CONTROL FORMULA halkollagén peptideket tartalmaz liposzómákban, bakuchiolt, C-vitamint stabil formában és kojsavat.

      Az Anti Spot Face Cream rendszeres használata eltünteti a különböző eredetű pigmentfoltokat: hormonális, aknés hegek, napfény okozta és időskori bőr elszíneződéseket.

      A Rich Cream Hands & Feet formula válogatott hatóanyagokban gazdag, regenerál és azonnali enyhülést hoz még a nagyon száraz, érdes és repedezett bőr esetében is. A 10% koncentrációjú karbamid tökéletesen hidratálja és puhítja, de nem hámlasztja túlzottan az epidermiszt.

      A Rich Cream rendszeres használatának hatása puha, sima és táplált kéz- és lábbőr. Ennek a speciális küldetésre szánt kozmetikumnak köszönhetően megfeledkezhet a bőr érdességéről és a mosószerek gyakori használatából eredő irritációról. Használja a Rich Cream-et olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretné. A készítmény azonnal felszívódik, aminek köszönhetően a felvitel után azonnal visszatérhet az adott feladathoz.

      Ápoló, tápláló és védő tulajdonságokkal rendelkező olajok összetétele. Az összetétel alapja a 100%-ban természetes, finomítatlan sárgarépa gyökér, mandula, rizs, málnamag, búzacsíra és olívaolaj.

      Rendkívül gazdag antioxidáns hatású béta-karotinban és telítetlen zsírsavakban és pl. E, A vitaminokban. Természetesen véd az UVA és UVB sugarak ellen, kisimítja, puhítja és tonizálja a hámréteget. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, nyugtatja és szabályozza a problémás bőr állapotát.

      Gyengéd barnító hatást kölcsönöz a bőrnek. Nem tömíti el a pórusokat, nem hagy zsíros filmréteget a bőrön. Használható önmagában vagy a napi ápolás és fényvédelem kiegészítéseként. Illatanyag-adalék nélkül.

      A kendermagból származó kannabidiol (CBD), kannabigerol (CBG) és kísérő kannabinoidok, terpének és flavonoidok természetes összetétele. A Cannavi by Nutrivi aranyszínű olaja értékes támogatást nyújt a holisztikus gondoskodás szokásainak kialakításában a nagyszerű forma és a jó közérzet érdekében. Már napi háromszor két csepp fogyasztása is lehetővé teszi, hogy teljes mértékben értékelje a természet keze alól kikerült remekművet, a Cannabis sativa növényt.

      A Cannabis sativa L. kender növényben, amelyből a PREMIUM CANNAVI BY NUTRIVI olaj alapanyagát nyerjük, több mint 520 különböző csoportba tartozó vegyületet azonosítottak: flavonoidokat, dihidrostilbéneket, fenantréneket, spiroindánokat és a növény legjellemzőbb kannabinoidjait. 

      A kenderben több mint 100 ilyen anyag található, a legismertebbek a CBD, az egyre intenzívebben kutatott CBG, valamint a CBDV és a CBN. Az Európában alkalmazott legmodernebb krio-hibrid gyártási technológia lehetővé teszi, hogy a kenderből gazdag prémium, teljes spektrumú (CBD+) kivonatot nyerjünk.

      Ez a fitokannabinoidok, terpenoidok és flavonoidok esszenciája - a legtökéletesebb, mert a természet tervezte. A CBD, CBG, CBDV, CBN a terpénekkel együtt szinergikus hatást fejtenek ki az olajban. A Cannavi nem rendelkezik pszichoaktív hatással, ezért használata biztonságos. A termékben lévő THC nyomelemnyi koncentrációját a gyártás minden szakaszában részletes elemzésnek vetjük alá. Az olajat az Európai Unióban termesztett kenderből állítjuk elő.

      Ez egy komplett táplálékkiegészítő, amely kétfázisú formulájának köszönhetően harmóniában működik a szervezet cirkadián ritmusával. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint az ashwagandha, amely támogatja a vitalitást nappal, és a komló, amely segít az éjszakai elalvásban.

      A Day kapszulák egyedülálló összetételű kivonatok a nap jó kezdéséhez. Rózsásvarjúháj tartalmának köszönhetően támogatják az általános mentális állapotot a nap köszöntésekor. Feladatuk az idegrendszer támogatása a kurkumának köszönhetően, a vitalitás és a jó közérzet növelése az ashwagandhának köszönhetően, a kognitív funkciók támogatása egész nap a ginkgo bilobának köszönhetően.

      A Night kapszula természetes növényi kivonatok készlete lefekvés előtt, mely komló tartalmának köszönhetően segíti az elalvást, chlorella tartalmának köszönhetően pedig támogatja a nehézfémek szervezetből való kiürülését, az immunrendszer működését, és segít megnyugtatni az irritált bélfalakat. A kapszulákban található kivonatok hozzájárulnak a szinergikus hatáshoz, vagyis az egyes összetevők hatásának kölcsönös erősítéséhez.

      Szólj hozzá!

      2024.05.11. 15:57

      Hétvégi akció a webshopban!

      Címkék: tipp akció kedvezmény termék bőrápolás wellU Larens Nutrivi

       Sziasztok,

      a wellU webáruháza, ahol ezek a csodás termékek megvásárolhatók, péntektől megújult és ennek örömére vasárnap éjfélig 15 % kedvezménnyel lehet vásárolni

      EZEN A LINKEN.

      Most akciósan megvásárolhatod az összes slágerterméket, úgyhogy csapj rá a lehetőségre, és a hét elején már nálad is kopogtat a futár:

      fb_img_1715424445957.jpg

      Nincs nagyobb öröm, mint egyenként kézbe venni ezeket a kincseket - talán csak az, mikor a bőrödön látod a végeredményt!

       

      Szólj hozzá!

      2024.04.19. 11:01

      Szép bőr, karcsúság, egészség és jó közérzet – és mindaz, amit ezért tehetünk

      Címkék: táplálkozás egészség arc test termék kezelés relax tisztítás testápoló bőrápolás mit egyek hogy szép legyek? wellU Larens wellaging Nutrivi

      _6aa367b1-6025-48f0-aba0-d518b3f46295.jpg

      Köszönjük minden résztvevőnek, aki velünk tartott a csütörtök esti webináriumon - a jövő héten új témákkal jelentkezünk, itt pedig összefoglaltuk a tudnivalókat a legutóbbi alkalommal elhangzottakról - a cikk végén, az ajánló linkek alatt megtaláljátok az ajánlott termékeket is.

      Bár már megmutatta a magát a nyár, az áprilisi meleg napok fájdalmas figyelmeztetésként is értelmezhetők: hamarosan érkezik a fürdőruhaszezon.

      A tél nyomainak eltüntetését soha nem lehet elég korán elkezdeni (lehetne például megelőzni is, de ezzel majd ősszel foglalkozunk…), de soha nincs késő!

      Egy igazán hatékony kúra nem állhat meg a bőr felületének tisztításánál és ápolásánál – a napi táplálékkal és a szennyezett városi levegővel szervezetünkbe kerülő méreganyagok a bőr mélyebb rétegeit is károsítják, a kor előrehaladtával lassuló anyagcsere pedig fokozza a méreganyagok felhalmozódásának kockázatát.

      Fontos, hogy olyan terméket válasszunk, mely a tisztítás mellett bőrápoló funkcióval is bír, így a szépségápolás minden lépésével jótékony táplálékot adunk a bőrünknek, emellett nem tartalmaz vegyszert, adalékanyagot és környezetbarát technológiával készül.

      A bőr tisztítása nem hoz hosszú távú, pozitív eredményt az emésztőrendszer és a szervezet tisztítása, regenerálása nélkül. Ebben a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nagy segítségünkre lehetnek az adalékanyagmentes, vitalizáló táplálékkiegészítők.

      A három pillérre épülő kúra jutalma a szép bőr mellett a súlyvesztés, a pihentető alvás, a rugalmas, teherbíró test és az „agyködmentes”, tiszta elme és a jó kedélyállapot.

      Olyan termékeket kerestünk, melyek magas hatékonyságú, könnyen felszívódó, természetes hatóanyagokat tartalmaznak, emellett környezetbarát és állatkísérlet-mentes technológiával készülnek.

      Ez magával hozza azt is, hogy itt, Közép-Kelet Európában kezdtük a kutatást, és csodával határos módon találtunk egy céget, mely minden kritériumnak megfelel, sőt: egyes hatóanyagokat, például a halkollagén kinyerésére szolgáló hal, a busa és az amúr bőrét magyar biogazdaságból szerzik be.

      Termékeikről és a technológiáról egy sorozatban számolunk be, de segítünk termékeik megismerésében és akár a beszerzésében is – csatlakozhatsz heti rendszerességgel megrendezett webináriumainkhoz, így az otthonod kényelméből, de akár a parkban vagy utazás közben is megismerkedhetsz ezekkel a termékekkel, illetve a bennük található hatóanyagokkal.

      A tavaszi detox témakörét három oldalról jártuk körbe egy webinárium keretében (április 18-án, 20 és 21 óra között), az alábbi cikkekben linkkel együtt megtalálhatók azok a termékek, melyek a tanácsadó beszélgetés során szóba kerültek:

      Ha szeretnél velünk tartani csütörtök esténként webináriumaink egyikén, jelentkezz a szepsegtapasz@gmail.com e-mail címen, és mi küldjük a belépőkódot! A témákról itt a blogon, vagy Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz.

      Ha máris vásárolni szeretnél, a következő linken megteheted: Főoldal - wellU.eu

      Szólj hozzá!

      2024.04.17. 13:16

      Peptimag Complex

      Címkék: táplálkozás egészség termék relax étrendkiegészítő mit egyek hogy szép legyek? wellU Nutrivi

      Nutrivi Peptimag Complex étrend-kiegészítő a magnézium három szerves, könnyen emészthető formáját, nyomelemeket: cinket és rézt kelát formájában, a magnézium felszívódását 20-40%-kal növelő B6-vitamint és fagyasztva szárított halkollagén peptideket tartalmaz, amelyek támogatják a természetes szöveti regenerációs folyamatokat, és a legújabb kutatások szerint támogatják az agy kognitív képességeit.

      peptimag_complex.png

      3 x magnézium

      A magnézium három szerves formája: magnézium-diglicinát (kelát), a citromsav magnézium-sói (magnézium-citrát) és a magnézium-laktát ilyen kiválasztott arányban tökéletesen felszívódik a szervezetben a vékonybélből, és kíméli a gyomort.

      Magnézium kiegészítés

      Az izom- és idegrendszer működésének támogatása, a megfelelő energia-anyagcsere fenntartása. A megfelelő magnéziumszint csökkenti a fáradtságot, javítja a stresszel szembeni ellenállást, a kognitív folyamatok sebességét, valamint az egészséges csontozatot és fogakat.

      250 mg magnézium – optimális adag

      Egy adag magnézium a Peptimag Complexben a napi szükséglet 67%-át elégíti ki.

      Ez a mennyiség jótékony hatással van az egészségre, nem fokozza a bélperisztaltikát, és az érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezők jól tolerálják.

      Magnézium, réz, cink – megfelelően összeállított szinergia

      A trió rendkívül fontos a szervezet megfelelő működéséhez. Bioaktív nyomelemek piaci viszonylatban egyedülálló kombinációja, tökéletes arányban.

      A komplexum különösen fontos azoknak, akik szeretnék enyhíteni a stressz hatásait, bőrproblémákkal és fokozott hajhullással küzdenek. Fontosak a sportolók étrendjében - ezek a mikroelemek szükségesek az izomzat megfelelő működéséhez, felépítéséhez, és az edzés után megnő az igény irántuk. A magnézium, a cink és a réz hozzájárul a jobb, regeneráló alváshoz, támogatja a tesztoszterontermelést és támogatja az immunitást.

      3 x kelát

      Az elemek kelát formái - magnézium-diglicinát, cink-diglicinát, réz-diglicinát gyorsabb és jobb felszívódást biztosítanak a szervezetben.

      B6-vitamin a nagyobb hatékonyságért

      20-40%-kal növeli a magnézium felszívódását, támogatja az ideg-, hormon- és immunrendszer működését, segít csökkenteni a fáradtság- és kimerültségérzetet, csökkenti a stresszt. Növeli a szervezet oxigénellátását (részt vesz a hemoglobin termelésben), és szabályozza a cisztein szintjét (érelmeszesedés megelőzése).

      Fagyasztva szárított halkollagén peptidek – erősítik az agyat

      Az idegrendszer és az agy kognitív funkcióinak további támogatása. A fagyasztva szárított halkollagén késlelteti a szövetek lebomlását, beleértve az idegrendszert is. A Peptimag Complex 100 mg fagyasztva szárított halkollagén peptid a Holistic Peptide Complex-szel vagy a Collagen Boosterrel kombinálva erős támogatást nyújt az egész szervezet számára

      Réz – kiegészítő támogatás a kollagén és elasztin szintézishez

      A réz szabályozza a lizin-oxidáz funkcióit - egy enzim, amely a kollagén és az elasztin keresztkötéseinek kialakításáért felelős, és amely csak réz jelenlétében aktív. A kutatók továbbá megerősítették, hogy a réz, a C-vitamin és a cink a fehérjék, köztük a kollagén és elasztin szerkezetek újjáépítésében is szinergikusan hatnak. Emellett támogatja a pszichofizikai állapotot, a vas megfelelő szállítását és az energiaanyagcserét a szervezetben. Ezenkívül segít fenntartani a bőr és a haj megfelelő pigmentációját.

      TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

      Szólj hozzá!

      2024.04.17. 13:14

      Synbio Complex & Triphala Booster

      Címkék: táplálkozás egészség test termék étrendkiegészítő mit egyek hogy szép legyek? wellU Nutrivi

      A piacon egyedülálló kombinációja két olyan étrend-kiegészítőnek, amelyek a szervezettel összhangban működnek, és támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését, a jó közérzetet, a mikrobióma állapotát és az ezzel járó komfortérzetet a hasüregben.

      A Synbio Complex egy szinbiotikum, azaz egy probiotikum szinergikus kombinációja liofilizált baktériumtörzsek és egy prebiotikum (FOS) formájában.

      A Triphala Booster egy évszázados ayurvédikus keverék három gyümölcs: Amla, Bibhitaki és Haritaka kivonataiból, természetes akácrosttal kiegészítve.

      Bélrendszer egészsége egész szervezetre kihat!

      A kiegyensúlyozott, változatos, jól megtisztított baktériumflórával rendelkező belek megfelelő működésének hatásai nem korlátozódnak csak az emésztőrendszerre.

      A legújabb kutatások és tudományos publikációk bizonyítják, hogy a bélrendszer egészsége kulcsfontosságú az egész szervezet egészsége szempontjából. Azáltal, hogy gondoskodsz mikrobiomod állapotáról, gondoskodsz immunrendszeredről, szív- és érrendszeredről, erős csontjaidról, sőt, még szép bőrödről, dús hajadról és jó közérzetedről is.

      A stresszel teli világban élés, a környezetszennyezés, a rostszegény, de nagy cukortartalmú étrend, valamint az antibiotikumokkal vagy szteroidokkal végzett kezelések a leggyakoribb okai a jótékony bélmikroflóra súlyos egyensúlyhiányának és rossz állapotának.

      Természetközeli, többtörzses megoldás

      A többtörzsű és magas koncentrációjú probiotikus baktérium célja, hogy reprodukálja a természetes mikrobiom jellemzőit, kiegészítse a kölcsönös működést és fokozza a SYNBIO COMPLEX jótékony hatását nem csak a belek és az emésztőrendszer állapotára, hanem az egészségre és a jó közérzetre is.

      synbio_triphala_booster_caps.png

      Triphala, vagyis ’ három gyümölcs’

      három gyümölcsből származó kivonatok ayurvédikus keveréke, amely évszázadok óta ismert:

      • Amla (Emblica officinalis) – Indiai egres, antioxidánsok, flavonoidok, tanninok, karotinok és C-vitamin forrása
      • Bibhitaki (Terminalia bellirica) – bellrica mandula, fehérjék és értékes olajok: palmitin, olajsav és linolsav forrása
      • Haritaki (Terminalia chebula) – mandulavirág, tanninok, aminosavak és fruktóz forrása

      Az ayurvédikus gyógynövénygyógyászat szerint a Triphala keveréket a szervezet tisztulási folyamatainak támogatására, súlycsökkentésre, az emésztési folyamatok szabályozására és a szervezet általános harmóniájának, az ún. a doshák, vagyis a három természeti erő (Vata - levegő, Pitta - tűz és Kapha - víz) egyensúlyának fenntartására használják, amely az Ayurveda feltételezései szerint meghatározza az egészséget és a jólétet.

      Természetes akácrostot tartalmaz, amely - ideális feltételeket teremt a barátságos baktériumok kolóniáinak kialakulásához.

      TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

      Szólj hozzá!

      2024.04.17. 13:12

      Holistic Peptid Complex

      Címkék: táplálkozás test termék koncentráció étrendkiegészítő mit egyek hogy szép legyek? wellU Nutrivi agyköd ellen

      Az emberi test oszthatatlan egészként való megközelítése, melynek elemei egymásra hatnak, az egészség holisztikus megközelítésének alapja. Feltételezése szerint az egész testet rendszeresen ápolni kell, nem korlátozódhat csak az egyes testrészek legyengülésekor meghozott lépésekre.

      Az új Holistic Peptide Complex egy speciálisan válogatott prémium kategóriás hatóanyag-összetételének feladata az immunrendszer megfelelő működésének támogatása, a szabadgyökök káros hatásainak kiküszöbölése, ezáltal az egész szervezet immunitásának serkentése megelőző jelleggel, az egészség holisztikus megközelítésének megfelelően.

      holistic_peptid_drink.png

      A Holistic Peptide Complex formula alapja a fagyasztva szárított halkollagén, amely bioaktív halkollagén peptidek formájában (300 mg a készítmény minden adagjában) rendkívül értékes fehérjét biztosít.

      A terméket biológiailag aktív, rekord mértékben antioxidáns hatású és nagy felszívódású összetevőkkel egészítettük ki: Haematococcus pluvialis édesvízi algákból nyert asztaxantin és áfonya gyümölcskivonat (Vaccinium myrtillus).

      A 3 fajta gomba tisztelgés a kínai orvoslás bölcsessége előtt, amely évszázadok óta használja ezeket az összetevőket az immunrendszer természetes támaszaként. A Holistic Peptide Complex Agaricus kivonatot (brazil gomba Agaricus blazei), Maitake (grifola frondosa) és Reishi (sárgás gomba, Ganoderma lucidum) tartalmaz.

      A készítmény immunrendszerére gyakorolt hatását a 95% kurkumin tartalomra szabványosított kurkuma (Curcuma longa L.) és a fekete borsból származó piperin (Piper nigrum L.) szinergikus duója egészíti ki.

      TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

      Szólj hozzá!

      2024.04.17. 12:58

      Nutrivi DetoxUP

      Címkék: táplálkozás test termék étrendkiegészítő detox mit egyek hogy szép legyek? wellU Nutrivi

      „Zöld méregtelenítő” típusú koktél. Természetes növényi kivonatok és hatóanyagok összetétele a szervezet napi méregtelenítő és tisztító folyamatainak támogatására. Olyan összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek támogatják: az anyagcsere-folyamatok szabályozását, a vércukorszint szabályozását, a vese- és a májműködés szabályozását. Antioxidáns, méregtelenítő klorofillin, vitalizáló vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása. Támogatja a szervezetet az egészség megőrzésében, a jó közérzetre, könnyedségre és vitalitásra való törekvésben.

      nutrivi_detox_up.png

      Milyen hatóanyagokat tartalmaz a DetoxUP zöld koktél?

      Cactinea™ (fügekaktusz kivonat), lucerna gyógynövény kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, réz), fehér eperfa levél kivonat (nátrium-réz klorofillin forrás, 1-dezoxinojirimicin (1-DNJ), réz), inulin (természetes prebiotikum), chlorella (50%-os sztenderdizált fehérjére), fodros kel növényi kivonat, brokkoli növényi kivonat, spenótlevél kivonat, zöldpetrezselyem levél kivonat, csalán növényi kivonat, Lynside® Forte Se+ 2000 (szelénnel dúsított inaktivált élesztő).

      TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

      Szólj hozzá!

      süti beállítások módosítása